JE EIGEN BEDRIJF STARTEN
JE EIGEN BEDRIJF STARTEN
JE EIGEN BEDRIJF STARTEN

Ga je een nieuw bedrijf starten?

Wanneer je een nieuw bedrijf start, wil je je kosten zo laag mogelijk houden. Je inkomsten zijn immers vaak ook nog niet zo hoog. Dus waarom zou je veel geld uitgeven aan een duur kantoor wanneer het ook slimmer kan?

Flexibele en voordelige kantoorruimte

Veel ondernemers kiezen ervoor om een eigen bedrijf te starten vanuit huis en (deels) te werken vanuit een flexkantoor. Dit zorgt voor lagere lasten, meer flexibiliteit en vrijheid.

Maar let op! De prijzen van flexibele kantoorruimtes kunnen enorm verschillen!

PriOffice biedt voordelige kantoorruimtes in Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam en deze ruimtes kun je flexibel huren voor een paar uur tot meerdere dagen in de week. Je kunt hier rustig werken, klanten ontvangen, maar ook andere ondernemers ontmoeten.
Kijk hier voor onze locaties in Nederland.

start a business out of home

Een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel

Je kunt jouw bedrijf ook vestigen op een van de locaties van PriOffice. Dit betekent dat je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel registreert op dat adres. Het voordeel is dat jouw woonadres privé blijft en je loopt niet het risico dat die ene lastige klant ineens bij je thuis voor de deur staat…
Een ander voordeel is dat je bedrijf een professionele uitstraling heeft, want PriOffice heeft mooie, representatieve kantoren. Als gevolg hiervan zullen klanten je serieuzer nemen dan wanneer je jouw bedrijf vanuit huis runt.
Kijk hier voor meer informatie over een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel.

Telefonie, post-/pakketverwerking en andere diensten van de PriGroup

Naast bovengenoemde diensten, biedt de PriGroup (waar PriOffice onderdeel van is) nog meer praktische diensten die het leven van jou als ondernemer makkelijker maken:

PriPost biedt een postadres en postverwerking, om bijvoorbeeld je post digitaal te ontvangen

PriParcel biedt pakketverwerking, onder andere voor webshops
(live vanaf januari 2020)

PriTelecom biedt VoIP diensten, waarmee je voordelig een vast telefoonnummer hebt (live vanaf Q1-2020)

Alles eenvoudig online regelen en één verzamelfactuur

Alle verschillende diensten zijn eenvoudig online te regelen via het klantenportaal. En omdat de verschillende Pri-diensten met elkaar verbonden zijn, komt alles ook netjes op één verzamelfactuur. Eenvoudig, overzichtelijk en voordelig!

Bekijk hier of we nog plek hebben en word vandaag nog lid van PriOffice!