BEDRIJF IN SPANJE?
BEDRIJF IN SPANJE?

Fiscaal vertegenwoordiger nodig in Spanje?

Wanneer je als buitenlands bedrijf in Spanje een filiaal wilt openen, heb je onder andere een vestigingsadres en een lokale fiscale vertegenwoordiger nodig. PriOffice kan beiden zaken voor je aanbieden tegen een voordelige prijs.

Vestigingsadres

Wanneer je (nog) geen eigen kantoor hebt of je wilt überhaupt flexibel blijven werken, dan kun je jouw bedrijf vestigen bij PriOffice. Wij hebben een eigen kantoor in Barcelona waar je jouw bedrijf kunt registreren voor de Kamer van Koophandel (Registro Mercantil Central). Dit adres kun je ook doorgeven aan de Spaanse fiscus, bijvoorbeeld bij het aanvragen van een NIF (fiscaal identificatienummer).

Lokale fiscale vertegenwoordiger

Wanneer je een filiaal in Spanje opent met een moederbedrijf in het buitenland, dan heb je een lokale fiscale vertegenwoordiger nodig. De fiscus eist dit omdat ze een lokaal aanspreekpunt willen hebben die aansprakelijk kan worden gehouden voor voldoening van verplichtingen van de onderneming tegenover de Spaanse belastingdienst. Deze fiscale vertegenwoordiger dient in Spanje gezeteld te zijn en in bezit te zijn van een Spaanse NIE.
PriOffice werkt hiervoor samen met een in Spanje woonachtige fiscale vertegenwoordiger. Deze persoon draagt de verantwoordelijkheid om wekelijks de elektronische brievenbus (waarin de Spaanse fiscus berichten plaatst) te lezen en de inhoud daarvan tijdig aan jou door te geven.

page-office-spain
PriOffice Amsterdam

Postverwerking via PriPost

Wanneer je jouw bedrijf registreert op ons kantoor, dan zal er ook post voor jou binnenkomen op dat adres. PriOffice heeft de postverwerking uitbesteed aan PriPost. Je kunt heel eenvoudig via het online klantenportaal aangeven hoe jouw post verwerkt moet worden. Post kan als voorbeeld fysiek doorgestuurd worden, verzameld in een grotere envelop. Of alles kan gescand worden, zodat je de post digitaal ontvangt. Scannen is de meest voordelige en snelle optie. Kijk op de PriPost website voor meer informatie over post verwerking en bijbehorende tarieven.

Flexwerken

Het kantoor van PriOffice in Barcelona is geen co-working, oftewel, je kunt daar niet flexwerken. PriOffice heeft wel samenwerkingen met enkele professionele co-working spaces in Barcelona waar we je graag naar doorverwijzen. Het voordeel is dat je vestigingsadres en je postadres beiden op één vaste locatie zijn, terwijl je van diverse co-working spaces gebruik kunt maken, net waar je zin in hebt. Er zitten er namelijk een hoop in Barcelona en zo zit je niet vast aan één plek!

Ben je er klaar voor en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.