EEN INSCHRIJFADRES VOOR DE KAMER VAN KOOPHANDEL
EEN INSCHRIJFADRES VOOR DE KAMER VAN KOOPHANDEL

Inschrijfadres KvK in Utrecht

Heb je een inschrijfadres voor de KvK in Utrecht nodig, bijvoorbeeld omdat je daar je thuisadres liever niet voor gebruikt? Wij zorgen ervoor dat je jouw bedrijf kunt inschrijven op ons adres.

Je voldoet daarmee netjes aan de regels die er gelden bij de Kamer van Koophandel. Je bent namelijk van harte welkom om te komen werken en vergaderen, in de ruimten die daarvoor speciaal zijn ingericht.

Tip: heb je nog geen inschrijfadres voor de KvK in Utrecht bij ons, maar wil je wel al een keer komen werken of vergaderen? Je kunt een losse dag boeken om te komen flexwerken, bijvoorbeeld om het een keer uit te proberen.

Privé-adres afschermen bij KvK

Vind je het geen fijn idee dat je jouw privé- of woonadres moet opgeven om je bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel in Utrecht? Dat hoeft ook niet, als je gebruik maakt van ons inschrijfadres. Je zorgt er daarmee voor dat ons adres bij jouw bedrijf in het Handelsregister komt te staan.

Je mag vervolgens natuurlijk gewoon vanuit huis werken, of bij klanten langsgaan. Als je wilt kun je bij ons komen werken of vergaderen. Dat geldt voor de locatie in Utrecht (Zeist) en de andere locaties in Nederland, zodat je daarin bovendien heel flexibel bent.

Inschrijfadres KvK in Utrecht

Dus zoek je een inschrijfadres voor de KvK in Utrecht? We helpen je jouw woonadres uit het Handelsregister te houden. En we zorgen ervoor dat je een professionele indruk kunt maken op klanten, dankzij een adres waar je goed kunt werken en vergaderen. Dus wil je ze uitnodigen voor een kennismaking? Of wil je gewoon voorkomen dat ze bij je thuis uitkomen als ze je online toch even opzoeken? In de beide gevallen is het een goed idee om je bij ons in Utrecht (Zeist) in te schrijven. En is er geen plek meer? Dan kun je gebruik maken van de andere beschikbare locaties.

Ben je klaar voor een inschrijfadres bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.