Vestigingsadres Amsterdam

Zoek je een vestigingsadres in Amsterdam? Je kunt je zakelijk inschrijven op ons adres. Je voldoet met jouw bedrijf dan netjes aan de belangrijke richtlijnen zoals de Kamer van Koophandel die stelt.

Op ons bedrijfsadres kun je jouw bedrijf vestigen. En wil je komen werken? Je bent van harte welkom, zowel op de flexplekken als in de vergaderruimten en ruimten voor cursussen, trainingen en workshops. Zo bieden we je de perfecte en betaalbare werkplek in Amsterdam, die je bovendien kunt gebruiken als jouw vestigingsadres.

We zijn jouw inschrijfadres voor de KvK in Amsterdam en bieden je meer dan dat. Bovendien kun je ook jouw zakelijke post door ons laten verwerken, via ons zusterbedrijf PriPost.

PriOffice Amsterdam II overview-groot

Vestigingsadres in Amsterdam: online aanvragen

Wil je jouw vestigingsadres in Amsterdam aanvragen? Dat kan gewoon online, waarna we er meteen voor je mee aan de slag gaan. Zo verander je het adres van jouw bedrijf, terwijl je netjes blijft voldoen aan alle belangrijke regels en richtlijnen.

Dus zoek je een plek om te komen werken? Of gaat het je er vooral om jouw privéadres uit het Handelsregister te houden? Wat de reden ook is, wij bieden je de mogelijkheid om jouw bedrijf eenvoudig te registreren. Met ons vestigingsadres in Amsterdam maak je de beste keuze, voor een scherp tarief per maand.

Tip: gebruik je ons adres in Amsterdam voor jouw bedrijf? Je mag daar komen werken, net als op onze andere locaties in bijvoorbeeld Den Haag en Rotterdam. Zo kun je overal terecht, bijvoorbeeld om te vergaderen met klanten en andere zakelijke relaties.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.