VESTIGINGSADRES IN ARNHEM

Hoe pas je jouw vestigingsadres in Arnhem aan? Je kunt gebruik maken van ons adres, bijvoorbeeld in plaats van je thuisadres die je nu waarschijnlijk hebt opgegeven. En ben je een nieuw bedrijf aan het oprichten, waarvoor je op zoek bent naar een adres om je op in te schrijven? Ook dan kunnen we je goed van dienst zijn zodat de oprichting soepel verloopt.

Wij zorgen ervoor dat jij een professioneel adres hebt om je bedrijf te vestigen. Je schrijft je in met ons adres bij de Kamer van Koophandel en zo voldoe jij keurig aan de regels die er gelden. En wil je af en toe of zelfs wekelijks op ons kantoor komen werken? We bieden maar plek aan een beperkt aantal ondernemers, zodat er altijd voldoende ruimte is voor je om te werken.

Tip: we hebben meerdere locaties in Nederland. Dus zit onze locatie in Arnhem (Duiven) vol? Dan kun je jezelf ook op een andere locatie inschrijven. Je bent namelijk welkom om op alle locaties te komen flexwerken, dus ook in Arnhem.

JOUW PRIVÉADRES AFSCHERMEN

Er zijn tal van redenen te bedenken om een vestigingsadres in Arnhem bij ons kiezen. Vind je het bijvoorbeeld geen prettig idee dat jouw privéadres staat geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel? Door je bedrijf op ons adres te registreren kun je dit eenvoudig voorkomen.

En wil je graag een professionele indruk maken bij jouw klanten door gebruik te maken van ons adres? Daarmee toon je aan dat je werkt op een plek die goed bereikbaar is, zakelijk oogt en daarmee representatief is. Ook wanneer je woont in Duitsland maar als Nederlander liever je bedrijf hebt in Nederland ben je bij ons op de beste plek.

Wat de reden ook is dat je ons vestigingsadres in Arnhem (Duiven) wilt gebruiken, wij zorgen ervoor dat je jouw woonadres of thuisadres daarvoor niet langer hoeft in te zetten.

PriOffice Arnhem (Duiven) - page

VESTIGEN, WERKEN EN VERGADEREN

Met ons adres om je te vestigen in Arnhem (Duiven) zorg je ervoor dat je jouw bedrijf daarmee bij de Kamer van Koophandel inschrijft. Het gaat om het adres in het Handelsregister, waar je vervolgens de mogelijkheid hebt om te komen werken en vergaderen:

  • Flexibel werken
    Ben je op zoek naar een fijne plek in Arnhem waar je kunt werken wanneer het jou uitkomt? Door te reserveren ben je verzekerd van een werkplek die van alle gemakken is voorzien. Zodat jij lekker door kunt werken en eventueel andere ondernemers kunt ontmoeten om af en toe mee te sparren, of gewoon een kop koffie mee te drinken.
  • Vergaderen en trainen
    Zoek je een plek waar je bijvoorbeeld klanten of leveranciers kunt uitnodigen? Wij hebben de ruimten beschikbaar voor een vergadering, net als voor een training, workshop of een lezing die je aan een grotere groep wilt geven.

VESTIGINGSADRES IN ARNHEM

Wij zorgen voor het vestigingsadres in Arnhem (Duiven) waar jij naar op zoek bent. Dus wil je jouw bedrijf bij ons vestigen? Dan weet je zeker dat je voldoet aan de voorwaarden die de Kamer van Koophandel daaraan stelt. Dat komt omdat jij er de mogelijkheid hebt om te werken. Het is een fijne flexplek, die je bovendien kunt gebruiken om te voorkomen dat jouw privéadres in het Handelsregister wordt opgenomen.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.