EEN KVK VESTIGINGSADRES
IN DEN HAAG
EEN KVK VESTIGINGSADRES
IN DEN HAAG

Vestigingsadres in Den Haag

Op zoek naar een vestigingsadres in Den Haag? Als je vanuit huis werkt en je jouw thuisadres liever niet in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel hebt, kun je een ander vestigingsadres kiezen. Je kunt daarvoor gebruik maken van onze locaties.

Met ons vestigingsadres in Den Haag voldoe je netjes aan de belangrijke richtlijnen van de Kamer van Koophandel, omdat je op ook op die locatie kunt komen werken. Je kunt het adres als bezoekadres voor jouw bedrijf gebruiken, waarmee je voorkomt dat je thuisadres in het Handelsregister komt te staan. Bovendien kun je ook op onze andere locaties komen werken, dus niet alleen op de locatie waar jouw bedrijf gevestigd is.

Je hebt bij ons de beschikking over kantoorruimte die je flexibel kunt boeken. Per dagdeel, bijvoorbeeld om even rustig aan een belangrijke opdracht te werken, omdat je daar thuis vaak niet aan toe komt. En wil je een vergadering organiseren of een klant uitnodigen? Dankzij de verschillende ruimten kun je er met 2 tot 12 personen bij elkaar komen en ben je verzekerd van een professionele indruk.

Vestigingsadres volgens de KvK-richtlijnen

Zoek je een vestigingsadres in Den Haag, waarmee je netjes voldoet aan de richtlijnen die de Kamer van Koophandel hanteert? Wij zorgen er met een zakelijk inschrijfadres in Den Haag voor dat je op de officiële manier gebruik kunt maken van een adres voor jouw bedrijf.

Uiteraard kun je het vestigingsadres in Den Haag gebruiken zoals jij wilt. Zoek je alleen een adres om jouw woonadres uit het Handelsregister te houden? Je kunt bij ons komen werken, maar die verplichting heb je natuurlijk niet. En zoek je juist flexibele kantoorruimte, waar je ook jouw bedrijf kunt registreren? Ook dan ben je van harte welkom op onze mooie locatie in Den Haag. Bij ons heb je de vrijheid!

PriOffice Den Haag page

Zoek je een vestigingsadres in Den Haag en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.