JOUW VESTIGINGSADRES VOOR DE KVK!
JOUW VESTIGINGSADRES VOOR DE KVK!

Vestigingsadres in Rotterdam

Vestigingsadres in Rotterdam gezocht? Als je vanuit huis werkt en je jouw thuisadres liever niet in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel hebt kun je een ander vestigingsadres kiezen. Je kunt daarvoor gebruik maken van onze locaties.

Met ons vestigingsadres in Rotterdam voldoe je netjes aan de belangrijke richtlijnen van de Kamer van Koophandel. Je kunt het adres voor jouw bedrijf gebruiken, waarmee je voorkomt dat je thuisadres in het Handelsregister komt te staan. Bovendien kun je natuurlijk op onze locatie komen werken.
Je hebt er de beschikking over kantoorruimte die je flexibel kunt boeken. Per dagdeel, wanneer jij aan een belangrijke opdracht wilt werken of thuis even niet terecht kunt. En wil je er vergaderen of een training geven? Dankzij de verschillende ruimten kun je er met 2 tot 12 personen bij elkaar komen.

Vestigingsadres volgens de KvK-richtlijnen

Zoek je een vestigingsadres in Rotterdam, waarmee je netjes voldoet aan de richtlijnen zoals de Kamer van Koophandel die hanteert? Wij zorgen er met een zakelijk inschrijfadres in Rotterdam voor dat je op de officiële manier gebruik kunt maken van een adres voor jouw bedrijf.

Uiteraard kun je het vestigingsadres in Rotterdam gebruiken zoals jij wilt. Zoek je alleen een adres om jouw woonadres uit het Handelsregister te houden? Je kunt bij ons komen werken, al heb je die verplichting natuurlijk niet. En zoek je juist flexibele kantoorruimte, waar je ook jouw bedrijf kunt registreren? Ook dan ben je van harte welkom op onze mooie locatie in Rotterdam.

Kamer van Koophandel kantoor

Ben je er klaar voor en wil je vestigingsadres in Rotterdam bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.