VESTIGINGSADRES IN UTRECHT

Wil je jouw vestigingsadres in Utrecht aanpassen? Met een nieuw adres voor jouw bedrijf krijg je er in één klap representatieve kantoor- en vergaderruimte bij, heb je een adres met uitstraling en voldoe je bovendien netjes aan de regels van de Kamer van Koophandel.

Bij PriOffice maken we het je graag makkelijk met ons Plus-lidmaatschap. Je ontvangt van ons een huurovereenkomst en je schrijft je in op ons vestigingsadres in Utrecht (Zeist). Vanaf dat moment ben je welkom om daar te komen werken en vergaderen. Bovendien heb je toegang tot alle andere locaties in Nederland die we hebben. Zo is er altijd een locatie in de buurt, waar je kunt afspreken met klanten en andere relaties.

KANTOOR- EN VERGADERRUIMTE

Zoek je een vestigingsadres waar je bovendien gebruik kunt maken van kantoor- en/of vergaderruimte? Dat is belangrijk, omdat het één van de voorwaarden is die de Kamer van Koophandel stelt.

Je kunt een adres alleen gebruiken voor de vestiging van jouw bedrijf als je er ook de mogelijkheid hebt om te werken en bijvoorbeeld te vergaderen. Daar zorgen we natuurlijk voor in Utrecht (Zeist). En het is tegelijkertijd de reden dat we maar een beperkt aantal ondernemers kunnen inschrijven. We geven online aan of we nog plek hebben. En is dat niet het geval? Dan kun je altijd nog een van onze andere locaties gebruiken als inschrijfadres, ook al is dat dan niet in Utrecht.

PriOffice Utrecht vergaderruimte-groot

ADRES MET EEN ZAKELIJKE UITSTRALING

Zoek je een vestigingsadres in Utrecht om professioneler over te komen dan met je thuisadres? Ook dat is een goede reden om dit aan te passen. Veel klanten zullen toch even op zoek gaan naar met wie ze te maken hebben. Als ze dan uitkomen op je thuisadres hoeft dat geen probleem te zijn, maar draagt het ook niet bij aan je professionaliteit.

Wij zorgen ervoor dat je ons adres kunt laten zien. Het is een geschikte locatie om te werken en vergaderen, iets dat grotere klanten vertrouwen zal geven. Zo zorg je er eenvoudig voor dat jij indruk kunt maken met een vestigingsadres in Utrecht, dat je bij ons gebruikt.

VESTIGINGSADRES IN UTRECHT

En wil je jouw vestigingsadres in Utrecht wijzigen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat klanten op de hoogte zijn van waar je woont? Of ben je regelmatig op reis, woon je overal en nergens en zoek je daarom naar een vast adres dat je kunt gebruiken? De redenen zijn haast eindeloos, en in al die gevallen zorgen wij ervoor dat je je in de regio Utrecht kunt vestigen met jouw bedrijf. Je voldoet netjes aan de belangrijke regels van de Kamer van Koophandel, om je daarover bovendien geen zorgen te hoeven maken.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.