EEN ZAKELIJK KVK ADRES
IN BREDA
EEN ZAKELIJK KVK ADRES
IN BREDA

Zakelijk inschrijfadres in Breda

Zoek je een zakelijk inschrijfadres in Breda? Je kunt ons adres in Breda gebruiken om jouw bedrijf in te schrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Zodat je jouw woonadres daar niet voor hoeft te gebruiken en je tevens een professionele uitstraling hebt naar jouw relaties.

Klanten kiezen om diverse redenen voor ons zakelijke inschrijfadres. Gelegen in Breda, waar je natuurlijk ook kunt komen werken en vergaderen. Dankzij de mooie beschikbare ruimtes en bovendien de uitstekende bereikbaarheid. De locatie ligt op loopafstand van het centraal station dus met openbaar vervoer is de bereikbaarheid perfect. Tevens is er parkeergelegenheid direct naast het pand en hebben we zelfs enkele gratis parkeerplaatsen beschikbaar in de achtertuin. Je kunt jouw klanten er dus ook zonder problemen ontvangen.

Werken en vergaderen: zakelijk inschrijfadres in Breda

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons zakelijk vestigingsadres in Breda? Je kunt op het adres komen werken en vergaderen. Daarmee bieden we je een werkplek waar je eventueel ook andere ondernemers kunt ontmoeten. Ook kun je er vergaderen of klanten ontvangen, die je liever niet thuis wilt uitnodigen.

Ons vestigingsadres in Breda voldoet op die manier netjes aan de voorwaarden die de Kamer van Koophandel daaraan stelt. Om te kunnen werken op het adres waarmee je je inschrijft, zonder dat dit je thuisadres hoeft te zijn.

En wil je een training organiseren, een workshop geven of de ruimte op een andere manier gebruiken? Met ons gratis of betaalde lidmaatschap bepaal je zelf hoe je er graag gebruik van wilt maken. Met de mogelijkheid om onbeperkt op onze flexplekken te werken of zonder maandelijkse kosten en met de volledige vrijheid. Wat je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat je flexibel gebruik kunt maken van ons zakelijk inschrijfadres in Breda.

PriOffice Breda

Ben je klaar voor een zakelijk inschrijfadres in Breda bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.