ZAKELIJK INSCHRIJFADRES IN BREDA

Zoek je een zakelijk inschrijfadres in Breda? Je kunt ons adres in Breda gebruiken om jouw bedrijf in te schrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Zodat je jouw woonadres daar niet voor hoeft te gebruiken en je tevens een professionele uitstraling hebt naar jouw relaties.

Klanten kiezen om diverse redenen voor ons zakelijke inschrijfadres. Gelegen in Breda, waar je natuurlijk ook kunt komen werken en vergaderen. Dankzij de mooie beschikbare ruimtes en bovendien de uitstekende bereikbaarheid. De locatie ligt vlak naast de A16 en op loopafstand van het treinstation, dus ook met openbaar vervoer is de bereikbaarheid perfect. Tevens is er gratis parkeergelegenheid direct naast het pand zodat je jouw klanten er zonder problemen kunt ontvangen.

WERKEN EN VERGADEREN: ZAKELIJK INSCHRIJFADRES IN BREDA

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons zakelijk inschrijfadres in Breda? Je kunt op het adres komen werken en vergaderen. Daarmee bieden we je een werkplek waar je eventueel ook andere ondernemers kunt ontmoeten. Ook kun je er vergaderen of klanten ontvangen, die je liever niet thuis wilt uitnodigen.

Ons vestigingsadres in Breda voldoet op die manier netjes aan de voorwaarden die de Kamer van Koophandel daaraan stelt. Om te kunnen werken op het adres waarmee je je inschrijft, zonder dat dit je thuisadres hoeft te zijn.

En wil je een training organiseren, een workshop geven of de ruimte op een andere manier gebruiken? Met ons gratis of betaalde lidmaatschap bepaal je zelf hoe je er graag gebruik van wilt maken. Met de mogelijkheid om onbeperkt op onze flexplekken te werken of zonder maandelijkse kosten en met de volledige vrijheid. Wat je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat je flexibel gebruik kunt maken van ons zakelijk inschrijfadres in Breda.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.