ZAKELIJK INSCHRIJFADRES IN EINDOVEN

Zoek je een zakelijk inschrijfadres in Eindhoven? Heel handig als je jouw privéadres uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel wilt houden. Of als je zoekt naar een representatieve locatie, voor klanten die je toch even nakijken voordat ze zaken met je doen.

Welke reden je ook hebt, wij zorgen ervoor dat je netjes voldoet aan de voorwaarden die de Kamer van Koophandel stelt. En dat je van harte welkom bent om te komen werken of vergaderen. Dat betekent dat je het zakelijk inschrijfadres in Eindhoven kunt gebruiken op de manier die jij wilt.

GELDIG VOOR DE KAMER VAN KOOPHANDEL

Het is belangrijk om met het zakelijke inschrijfadres in Eindhoven netjes te voldoen aan de richtlijnen die de KvK daarvoor stelt. De belangrijkste is dat het moet gaan om een adres waar je de mogelijkheid hebt om te komen werken.

Wij letten goed op het aantal ondernemers en zelfstandigen dat we aannemen op onze locatie in Eindhoven. Zo zorgen we ervoor dat je er de mogelijkheid hebt om een flexplek te gebruiken. Je voldoet netjes aan de richtlijnen voor de Kamer van Koophandel. Dus wil je jouw zakelijk inschrijfadres veranderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tip: sta je ingeschreven op ons adres in Eindhoven? Uiteraard mag je ook gebruik maken van de flexplekken op onze andere locaties.

PriOffice Eindhoven page

INSCHRIJVEN EN KOMEN WERKEN

Schrijf jij je in op ons zakelijk inschrijfadres in Eindhoven? Dat kan met onze voordelige lidmaatschappen. Vanaf dat moment staat ons adres bij jouw bedrijf in het Handelsregister. Dat voorkomt dat je daarvoor je privéadres moet gebruiken. En het is vanaf dat moment ook de plek waar je kunt komen werken of waar je kunt vergaderen met klanten, leveranciers en andere relaties.

Wij zorgen er met de flexplekken in Eindhoven voor dat je daar rustig kunt komen werken. Of dat je de kans hebt om andere ondernemers te ontmoeten, die er ook aan de slag zijn met hun belangrijke projecten. En gaat het om een vergadering met meerdere deelnemers, wil je een training of zelfs een workshop geven? Ook daarvoor zijn geschikte ruimtes beschikbaar, zodat je altijd 100% flexibel bent.

page-coworking

ZAKELIJK INSCHRIJFADRES IN EINDHOVEN

Zoek je een zakelijk inschrijfadres in Eindhoven en wil je zeker weten dat het goed geregeld is? Wij zorgen ervoor dat je flexibel kunt komen werken en dat je ons adres kunt gebruiken om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Het is de ideale manier om een representatieve locatie te tonen aan je klanten en andere relaties. En het helpt je bovendien te voorkomen dat je jouw privéadres moet gebruiken in het Handelsregister van de KvK.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.