ZAKELIJK INSCHRIJFADRES IN ROTTERDAM

Zoek je een zakelijk inschrijfadres in Rotterdam? Gebruik ons adres om jouw bedrijf in te schrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Zodat je jouw privé-adres niet hoeft te gebruiken en zaken en privé gescheiden zijn.

Klanten kiezen om heel uiteenlopende redenen voor ons zakelijke inschrijfadres. Gelegen in Rotterdam Centrum en Zuid, waar je natuurlijk kunt komen werken en vergaderen. Dankzij de mooie beschikbare ruimtes en bovendien de uitstekende bereikbaarheid. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer, om er ook je klanten zonder problemen te ontvangen.

WERKEN EN VERGADEREN: ZAKELIJK INSCHRIJFADRES IN ROTTERDAM

Benieuwd naar de mogelijkheden op ons zakelijk vestigingsadres in Rotterdam? Je kunt er natuurlijk komen werken en vergaderen. Daarmee bieden we je graag de mogelijkheid om geïnspireerd te komen werken. Of te vergaderen met klanten die je graag wilt ontvangen, maar liever niet thuis wilt uitnodigen.

Bovendien voldoet ons vestigingsadres in Rotterdam op die manier netjes aan de voorwaarden die de Kamer van Koophandel daaraan stelt. Om te kunnen werken op het adres waarmee je je inschrijft, zonder dat dit je thuisadres hoeft te zijn.

En wil je een training organiseren, een workshop geven of de ruimte op een andere manier gebruiken? Met ons gratis of betaalde lidmaatschap bepaal je zelf hoe je er graag gebruik van wilt maken. Met de mogelijkheid om onbeperkt op onze flexplekken te werken of zonder maandelijkse kosten en met de volledige vrijheid. Wat je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat je flexibel gebruik kunt maken van ons zakelijk inschrijfadres in Rotterdam.

Flexplek-rotterdam

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.