JE BEDRIJF INSCHRIJVEN
OP EEN ANDER ADRES
JE BEDRIJF INSCHRIJVEN
OP EEN ANDER ADRES

Bedrijf inschrijven op een ander adres: hoe werkt dat?

Wil je jouw bedrijf inschrijven op een ander adres? Wij helpen je voorkomen dat je jouw thuisadres moet inschrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. En gaat het je daar niet per sé om, maar wil je de vrijheid hebben om te gaan reizen of zoek je een fijne plek om te kunnen werken? In al die gevallen ben je bij ons aan het juiste adres, terwijl je daar natuurlijk onze scherpe tarieven voor gebruikt.

Dus wil je het vestigingsadres van jouw bedrijf veranderen? Wij helpen je daar graag bij, natuurlijk netjes volgens de voorwaarden die de Kamer van Koophandel daarvoor stelt. Bovendien is het een plek om te komen werken, kun je komen vergaderen en heb je zelfs de ruimte om een training, cursus of workshop te komen geven.

Bedrijf inschrijven op een ander adres: de KvK-voorwaarden

Je kunt jouw bedrijf inschrijven op een ander adres, omdat je onze adressen in Amsterdam, Rotterdam en bijvoorbeeld Den Haag kunt gebruiken. Je kunt het gebruiken als alternatief voor een buitenlands adres of als je om een andere reden op zoek bent naar een ander vestigingsadres.

En twijfel je over hoe het precies werkt, waar je op moet letten en hoe je ervoor zorgt dat je ons adres in een van de steden kunt gebruiken? We leggen het je graag uit, net als hoe je daar kunt komen werken. En dat mag zowel op de locatie waar jij je inschrijft, net als op de andere locaties die we hebben. Bijvoorbeeld in Breda of Nijmegen. Zo kun je jouw bedrijf inschrijven op een ander adres en heb je vervolgens de volledige vrijheid om daar te komen werken als jij dat wilt.

page-coworking-amsterdam

Ben je er klaar voor en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.