FLEXIBELE WERKPLEKKEN IN BREDA

Flexibele werkplekken in Breda gezocht? De prettigste manier om te werken, als je niet over een eigen kantoor beschikt. Bijvoorbeeld als je onderneemt vanuit huis. En je op sommige momenten liever op een andere plek gaat werken, om je volledig te kunnen focussen op die belangrijke opdracht.

Onze flexibele werkplek in Breda boek je gewoon per dag. Op het moment dat jij er gebruik van wilt maken, zelfs in combinatie met een gratis lidmaatschap. Zodat je niet vast zit aan maandelijkse kosten, maar alleen betaalt wanneer je gebruik maakt van de flexplek.

WERKPLEK ZOALS JIJ HET WILT

Je gebruikt de flexibele werkplekken in Breda zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met een gratis lidmaatschap wanneer je nergens aan vast wilt zitten. Of op basis van een betaald abonnement, waarmee je 25% korting krijgt op de werkplekken en je het adres ook kunt gebruiken voor de KvK.

Bekijk ons overzicht met de tarieven, voor een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Inclusief twee interessante abonnementen voor het flexwerken, wanneer je van plan bent om wat vaker gebruik te maken van de flexibele werkplekken in Breda. Of onze andere locaties, want als lid kun je gebruik maken van alle locaties van PriOffice.

Wij zorgen ervoor dat jij de vrijheid ervaart om te ondernemen op de manier die jij wilt. Met kantoorruimte die je flexibel kunt gebruiken. En met de mogelijkheid om te vergaderen in ruimtes waarmee je professioneel over zal komen. De ruimtes zijn geschikt voor 2 tot 12 personen, waardoor je er bovendien een workshop of een training kunt geven.

PriOffice Breda flexplekken
PriOffice Breda coworking

FLEXIBELE WERKPLEKKEN IN BREDA

Wil je graag meer weten over onze flexibele werkplekken in Breda? Op al onze locaties kun je rekenen op de praktische voorzieningen die belangrijk zijn om comfortabel te kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan goede koffie en thee, een vlotte internetverbinding en een fijn bureau. Je kunt kiezen voor een plekje in een open ruimte of juist in een akoestische unit, zodat je wat meer privacy hebt. Bovendien kun je bij ons ook vergaderen; met 2 of 3 personen in een relaxte fauteuil, of met meerdere mensen in een meer formele setting.

We zorgen er met onze flexplek in Breda voor dat je een plek hebt om naartoe te gaan, op de momenten dat het jou uitkomt. Zodra jij een plek nodig hebt om fijn te kunnen werken, zonder dat je vast zit aan allerlei verplichtingen en vaste kosten.

Dus zoek je een flexkantoor waar je kunt werken waar en wanneer het jou uitkomt, met verschillende locaties in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. En ben je van plan om regelmatig te flexwerken? Dan kun je gebruik maken van de voordelige abonnementen voor 2 dagen in de week of onbeperkt gebruik. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.