FLEXKANTOOR IN BREDA: COMFORTABEL EN VOORDELIG

Flexkantoor in Breda gezocht? Wij zorgen ervoor dat je voor een lage prijs per maand gebruik kunt maken van een comfortabel kantoor op een praktische plek. Onze locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer, zodat je er altijd makkelijk kunt komen.

Je kunt het kantoor gebruiken om te flexwerken, maar ook om regelmatig een vergadering of workshop te organiseren. De locaties zijn er goed geschikt voor, dankzij de vergaderruimtes tot maximaal 10 personen. En uiteraard kun je er ook een klant uitnodigen, zodat je een rustige en professionele plek hebt om met elkaar te overleggen.

FLEXKANTOOR IN BREDA

Ben je op zoek naar een flexkantoor in Breda? Wij zorgen ervoor dat je op een representatieve locatie werkt en dat je ook alle ruimte en flexibiliteit hebt die je zoekt.

Op de flexplek in Breda kun jij komen werken wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld als je thuis geen gelegenheid hebt om je even af te zonderen. Of wanneer je juist behoefte hebt om ook andere ondernemers te ontmoeten. Met ons flexkantoor bepaal je zelf wanneer je daar gebruik van maakt en hoe lang je daar blijft. Dat kan al vanaf een enkele dag, maar ook voor meerdere dagen in de week. Door vooraf te reserveren weet jij zeker dat je er terecht kunt en zorgen wij ervoor dat alles aanwezig is dat je nodig hebt. Zoals goede wifi, een comfortabele werkplek en lekkere koffie en thee zodat je zeker weet dat jouw flexkantoor in Breda een goede keuze is.

Bovendien mag je als PriOffice lid ook op onze andere locaties in bijvoorbeeld Rotterdam of Eindhoven komen werken, zodat je de volledige flexibiliteit hebt.

PriOffice Breda flexplekken
PriOffice Breda coworking

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.