FLEXKANTOOR IN ROTTERDAM: WAAR KUN JE TERECHT?

Flexkantoor in Rotterdam gezocht? Het is voor veel ZZP’ers en andere zelfstandigen de makkelijkste manier om altijd ergens te kunnen werken. Wij zorgen ervoor dat je jouw bedrijf zelfs op ons adres kunt inschrijven. Zo voorkom je dat je daarvoor jouw thuisadres op moet geven, waardoor die dankzij ons niet in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel terecht komt.

Ons flexkantoor in Rotterdam is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het Openbaar Vervoer. Dat betekent dat je er kunt komen werken en dat je bovendien een vergaderruimte kunt boeken. Ideaal om met klanten af te spreken, net als wanneer je een belangrijke deal wilt maken of als je een workshop of training wilt geven.

FLEXIBELE WERKPLEKKEN

Uiteraard beschikt ons flexkantoor in Rotterdam over flexibele werkplekken. Je kunt die eenvoudig online reserveren, waarna je er van harte welkom bent om te komen werken. We hebben in Rotterdam zelfs 2 locaties, in het centrum en in Zuid.

Je kunt flexwerken zoveel je wilt en bovendien op iedere locatie. Dat betekent dat je ook in Amsterdam, Breda en bijvoorbeeld Den Haag een adres hebt waar je tijdens onze openingstijden naartoe kunt. En PriOffice breidt uit naar steeds meer locaties in Nederland waar jij dus altijd gebruik van kunt maken. Ideaal wanneer je niet gebonden wilt zijn aan één plek.

FLEXKANTOOR IN ROTTERDAM

Zoek je een flexkantoor in Rotterdam, dat je makkelijk kunt bereiken en waarvoor je niet te veel betaalt? Onze locatie is uitstekend geschikt, ook omdat je er de mogelijkheid hebt om een kantoorruimte te boeken.

page-coworking

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.