FLEXPLEK IN BREDA: ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Zoek je een comfortabele flexplek in Breda? Wij zorgen ervoor dat je kunt komen werken wanneer jij wilt. Op onze locaties kun je rekenen op een fijne werkplek, goede wifi en er staat altijd voldoende lekkere koffie en thee klaar om de dag goed door te komen.

De ruimtes zijn modern en praktisch ingericht, zodat je voldoende ruimte hebt om er fijn te komen werken. Je kunt reserveren voor minimaal een dag, maar ook voor een paar dagen achter elkaar of wellicht voor een een hele week, om ervoor te zorgen dat je die ene opdracht helemaal af kunt krijgen. Het is allemaal mogelijk op onze flexplek in Breda, zodat je er gebruik van kunt maken zoals jij wilt.

Dus heb je een tijdje gezocht naar een flexplek in Breda, die makkelijk bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als met de auto? Onze locatie ligt op loopafstand van het station dus ideaal wanneer je met de trein of bus wilt komen. Parkeren kun je ook voor de deur, en ook nog gratis. Dus niets houdt je tegen om snel op jouw flexplek in Breda te komen.

FLEXPLEK HUREN: HOE WERKT DAT?

Wil je een flexplek huren in Breda en ben je benieuwd hoe dat precies werkt? Bij ons bepaal jij zelf hoe je er gebruik van maakt, doordat we verschillende flex-abonnementen aanbieden. Het meest gekozen abonnement is voor twee dagen in de week. Verwacht je vaker te komen? Dan is het Onbeperkte abonnement voor jou de voordeligste keuze. Dan kun je er iedere werkdag gebruik van maken en heb je er geen omkijken meer naar. Verwacht je maar een enkele keer te komen werken? Boek dan gewoon een losse dag, zodat je geen vaste, maandelijkse kosten hebt.

Zodra je lid bent kun je de ruimte reserveren voor de momenten dat je een plek nodig hebt. Zo weet je zeker dat je er terecht kunt om er ontspannen te kunnen werken. De flexplek in Breda hoeft op die manier niet veel te kosten, terwijl je een fijne werkplek hebt om naartoe te kunnen gaan.

page-coworking

WERKEN EN VERGADEREN ZOALS JIJ WILT

Onze flexplek in Breda kun je gebruiken op de manier die jij wilt. Het is in de eerste plaats natuurlijk een flexibele werkplek. Je kunt daar naartoe komen als je wilt komen werken, bijvoorbeeld als je even een plek nodig hebt om je goed te kunnen concentreren. En zoek je een mogelijkheid om een vergadering of workshop te organiseren? Ook dan kun je bij ons terecht zodat je iedereen bij elkaar kunt brengen.

FLEXPLEK IN BREDA

De flexplek in Breda huur je eenvoudig, is beschikbaar wanneer jij het wilt en het hoeft niet veel te kosten. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij een plek hebt om te werken en om te vergaderen. En wil je een keer een klant uitnodigen of een training organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en betaal je de scherpe tarieven die we daarvoor berekenen.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.