EEN FIJNE FLEXPLEK
IN DEN HAAG
EEN FIJNE FLEXPLEK
IN DEN HAAG

Flexplek in Den Haag

Zoek je een flexplek in Den Haag? De beste plek om te flexwerken. Zodat jij als zelfstandige de klussen kunt klaren waar je al een tijdje tegenop kijkt.

Wil je aan de slag met de presentatie voor die belangrijke klant, nadert de deadline van die grote offerte of zijn er taken waar je simpelweg thuis niet aan toekomt? Met een flexplek in Den Haag zorg jij voor de professionele omgeving waarin je je wel kunt concentreren. En kunt werken aan de opdrachten die er al een tijdje liggen, die je nu echt wilt oppakken.

Wij zorgen er met de flexplek in Den Haag voor dat je werkt in een comfortabele en professionele omgeving, waar je bovendien ook een vergadering kan organiseren of een workshop kunt geven. En die je kunt gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel, omdat je jouw privéadres liever niet in het Handelsregister wilt hebben.

Werken en vergaderen in Den Haag

Benieuwd naar onze flexplek in Den Haag? Deze bevindt zich op slechts een paar minuten rijden van de snelweg A12, en toch midden in het centrum. Te midden van diverse leuke winkeltjes en eetgelegenheden en vlakbij het gezellige Prins Hendrikplein. Goed bereikbaar met zowel de bus als de tram, waardoor je daar ook met het openbaar vervoer zonder problemen naartoe kunt.

De flexplek in Den Haag biedt je de mogelijkheid om te werken en te vergaderen:

  • Werken
    Dankzij goede wifi, heerlijke koffie en een fijne en rustgevende omgeving kom jij toe aan het werk dat al een tijdje op je ligt te wachten. Om eindelijk af te maken waar je aan begonnen bent. Of om überhaupt te beginnen, als je daar in jouw eigen omgeving eigenlijk nog niet aan was toegekomen.
  • Vergaderen
    Afspreken met klanten of wil je een brainstorm met collega-ondernemers organiseren? Dat kan op onze flexplek in Den Haag, waar voldoende ruimte is voor zowel kleine als grotere groepen. En wil je een training of een workshop organiseren? Huur een ruimte die daarvoor perfect geschikt is.
page-vergaderen

Flexplek in Den Haag: de mogelijkheden

Op zoek naar een flexplek in Den Haag en benieuwd hoe dat bij ons werkt? Je kunt de flexibele werkplekken gebruiken op verschillende manieren:

Basic: gratis lidmaatschap zonder verplichtingen

Wél gebruik maken van onze flexplekken en mogelijkheden tot vergaderen, maar daar geen betaald abonnement voor afsluiten? Gebruik ons gratis lidmaatschap, waarmee je ervoor zorgt dat je de volledige flexibiliteit hebt. Uiteraard op basis van scherpe tarieven, waardoor je het ook als je jouw bedrijf net start eenvoudig en betaalbaar kunt houden.

Plus: voordelig werken en vergaderen

Wil je vaker voordelig bij ons komen werken of regelmatig vergaderingen boeken? Met ons Plus-lidmaatschap weet je zeker dat je op een succesvolle manier kunt starten. Als je jouw eigen bedrijf wilt beginnen en bijvoorbeeld klanten op een professionele locatie wilt ontvangen. Heel betaalbaar en bovendien met kortingen op onze flexplekken en vergaderruimten.

Unlimited flexwerken: een upgrade op Plus

Onbeperkt werken op onze flexplekken en gebruik maken van ons vestigings- en postadres? Met de upgrade naar Unlimited flexwerken profiteer je optimaal. Zowel als je jouw bedrijf wilt starten als wanneer je daar al langer mee bezig bent. Om professioneel te vergaderen en bij ons te werken wanneer je dat wilt, zonder dat je nog ergens omkijken naar hebt.

Op zoek naar een flexplek in Den Haag en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.