FLEXPLEK IN DEN HAAG

Zoek je een flexplek in Den Haag? De beste plek om te flexwerken. Zodat jij als zelfstandige de klussen kunt klaren waar je al een tijdje tegenop kijkt.

Wil je aan de slag met de presentatie voor die belangrijke klant, nadert de deadline van die grote offerte of zijn er taken waar je simpelweg thuis niet aan toekomt? Met een flexplek in Den Haag zorg jij voor de professionele omgeving waarin je je wel kunt concentreren. En kunt werken aan de opdrachten die er al een tijdje liggen, die je nu echt wilt oppakken.

Wij zorgen er met de flexplek in Den Haag voor dat je werkt in een comfortabele en professionele omgeving, waar je bovendien ook een vergadering kan organiseren of een workshop kunt geven. En die je kunt gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel, omdat je jouw privéadres liever niet in het Handelsregister wilt hebben.

WERKEN EN VERGADEREN IN DEN HAAG

Benieuwd naar onze flexplek in Den Haag? Deze bevindt zich in het bedrijvenpark Forepark, naast het Prins Clausplein op slechts 1 minuut rijden van de snelweg A4 / A12. Pal tegenover het iconische ADO stadion en met een heerlijk restaurant om de hoek voor het bestellen van een smakelijke lunch. Je kunt gratis parkeren voor de deur en ook met het OV is dit kantoor goed bereikbaar.

De flexplek in Den Haag biedt je de mogelijkheid om te werken en te vergaderen:

  • Werken
    Dankzij goede wifi, heerlijke koffie en een fijne en rustgevende omgeving kom jij toe aan het werk dat al een tijdje op je ligt te wachten. Om eindelijk af te maken waar je aan begonnen bent. Of om überhaupt te beginnen, als je daar in jouw eigen omgeving eigenlijk nog niet aan was toegekomen.
  • Vergaderen
    Afspreken met klanten of wil je een brainstorm met collega-ondernemers organiseren? Dat kan op onze flexplek in Den Haag, waar voldoende ruimte is voor zowel kleine als grotere groepen. En wil je een training of een workshop organiseren? Huur een vergaderruimte die daarvoor perfect geschikt is.
PriOffice Den Haag flexplekken

FLEXPLEK IN DEN HAAG: DE MOGELIJKHEDEN

Op zoek naar een flexplek in Den Haag en benieuwd hoe dat bij ons werkt? Je kunt de flexibele werkplekken gebruiken op verschillende manieren:

Een losse dag

€ 22,50 per dag

Wil je maar af en toe gebruik maken van een flexplek? Boek dan een losse dag en maak gebruik van de heerlijke koffie, thee en natuurlijk van een snelle internetverbinding.

Abonnement 2-dagen

€ 80,00 per maand

Ben je van plan vaker te komen werken? Kies dan voor het 2-dagen in de week abonnement. Je kunt dan iedere week twee dagen flexwerken op het kantoor van jouw keuze.

Abonnement onbeperkt

€ 135,00 per maand

Wil je zorgeloos iedere dag kunnen werken, waar en wanneer je wilt? Kies dan voor het onbeperkte abonnement. Uiteraard inclusief heerlijke koffie, thee en snel internet.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.