COMFORTABEL FLEXWERKEN IN ROTTERDAM
COMFORTABEL FLEXWERKEN IN ROTTERDAM

Flexplek in Rotterdam

Flexplek in Rotterdam gezocht? De beste plek om te flexwerken. Zodat jij als zelfstandige de meters kunt maken waar je al een tijdje tegenop kijkt.

Wil je aan de slag met die uitdagende Excel-sheet, komt de deadline van dat belangrijke artikel dichterbij of zijn er taken waar je thuis niet aan toekomt? Met een flexplek in Rotterdam (Zuid) zorg jij voor de professionele omgeving waarin je je wel kunt concentreren. En kunt werken aan de opdrachten die er al een tijdje liggen, die je nu echt wilt oppakken.

Wij zorgen er met de flexplek in Rotterdam voor dat je werkt in een fijne en professionele omgeving, waar je bovendien klanten kunt ontvangen. En die je kunt gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel, als je jouw privéadres daarvoor liever niet wilt gebruiken.

Werken en vergaderen in Rotterdam Zuid

Benieuwd naar onze flexplek in Rotterdam Zuid? Je bevindt je op slechts een paar minuten rijden van de snelwegen A15, A29 en A16. Centraal gelegen en tegenover het winkelcentrum Zuidplein en het ziekenhuis. Goed bereikbaar met zowel de bus als de metro, waardoor je daar ook met het openbaar vervoer zonder problemen naartoe kunt.

De flexplek in Rotterdam biedt je de mogelijkheid om te werken en te vergaderen:

  • Werken
    Dankzij goede wifi, heerlijke koffie en een fijne en rustgevende omgeving kom jij toe aan het werk dat al een tijdje is blijven liggen. Om eindelijk af te maken waar je aan begonnen bent. Of om überhaupt te beginnen, als je daar in jouw eigen omgeving eigenlijk nog niet aan was toegekomen.
  • Vergaderen
    Afspreken met klanten of wil je een vergadering met collega-ondernemers plannen? Dat kan op onze flexplek in Rotterdam, waar voldoende ruimte is voor zowel kleine als grotere gezelschappen. En wil je een training of een workshop organiseren? Huur een ruimte die daarvoor perfect geschikt is.
page-flexwerken

Flexplek in Rotterdam: de mogelijkheden

Op zoek naar een flexplek in Rotterdam en benieuwd hoe dat bij ons werkt? Je kunt de flexibele werkplekken gebruiken op verschillende manieren:

BASIC

Het gratis lidmaatschap, uiteraard inclusief de heerlijke koffie, thee en gebruik van alle faciliteiten. Je betaalt per dagdeel, waardoor je zelf de volledige controle hebt over de kosten voor de flexibele werkplek.

PLUS

Een voordelig betaald abonnement, met 25% korting op de huur van de flexplek en vergaderruimte. En je kunt ons adres gebruiken als KvK-vestigingsadres, als je jouw privéadres daarvoor liever niet gebruikt.

UNLIMITED FLEXWERKEN

Een upgrade op het Plus abonnement en de meest voordelige flexplek in Rotterdam. Om onbeperkt gratis gebruik te maken van de ruimte om te flexwerken en met 35% korting op de huur van de vergaderruimte. Uiteraard kun je ons adres als jouw vestigingsadres opgeven bij de Kamer van Koophandel.

Klaar om een flexplek in Rotterdam te huren bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.