Flexplek in Amsterdam, Rotterdam en op meer locaties

Flexplek huren in Amsterdam, Rotterdam of op andere populaire locaties in Nederland? PriOffice helpt je flexibel te werken aan jouw onderneming of volgende opdracht. In een comfortabele en inspirerende omgeving, waar je zowel kunt flexwerken als kunt vergaderen.

Tip: op zoek naar een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel en flexplek in één? Onze locaties zijn goedgekeurd door de KvK. Ideaal om af en toe te werken en om jouw privéadres mee af te schermen voor zakelijke relaties.

Wat is een flexplek?

Het is een flexibele plek om te werken. Flexibel als het gaat om de locatie, de manier waarop je werkt en hoe vaak je er te vinden bent. Door er eens in de week een dag te werken, door er iedere dag even naartoe te gaan of juist af en toe je afspraken te plannen. Jij bepaalt hoe je er gebruik van wilt maken, omdat je daarin helemaal flexibel bent.

Zoek je een flexplek te huur in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of op een andere locatie? PriOffice heeft inmiddels 12 locaties en we werken er hard aan om meer locaties toe te voegen, zodat je in de buurt altijd een plek hebt om te kunnen werken. In een professionele omgeving en met de belangrijke faciliteiten die je daarbij zoekt. Voor een goede kop koffie, met de ruimte om te vergaderen en natuurlijk inclusief een sterke internetverbinding om volledig op te vertrouwen.

Een flexplek gebruiken zoals jij wilt

De flexplek die je wilt huren kun je gebruiken op de manier die jij wilt. Om een belangrijk artikel te schrijven, een ingewikkelde Excel-sheet uit te werken of gewoon om wat documentatie door te nemen als je daar thuis niet goed aan toekomt. Allemaal manieren waarop je de flexplek kunt gebruiken, zodat je heel effectief kunt werken aan de taken die je nog hebt liggen.

Waarom PriOffice?

Jouw flexplek is bij ons goed geregeld, omdat we daarvoor werken volgens twee belangrijke kernwaarden:

 • Goed georganiseerd en voor een scherpe prijs
  Wij begrijpen dat je jouw geld het liefst zo efficiënt mogelijk investeert. Bijvoorbeeld in een flexplek waar je goed kunt werken, zonder dat je daar te veel voor betaalt. Dankzij slimme automatisering en een goede organisatie, zodat we de te huren flexplekken op een heel voordelige manier kunnen aanbieden. We horen bij de goedkoopste mogelijkheden in de markt, zonder dat je daarmee inlevert op comfort, professionaliteit en service.

 • Persoonlijke service en betrokken ondersteuning
  Ondanks de scherpe tarieven kun je zowel online als offline rekenen op de beste persoonlijke service. Door je te helpen met je vragen, mee te denken over de mogelijkheden en je de beste omgeving te bieden om flexibel te kunnen werken. En zoek je ondersteuning of wil je meer weten over onze andere diensten? Ook dan staan we voor je klaar, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Uiteraard zijn de flexplekken die je kunt huren 100% goedgekeurd door de Kamer van Koophandel. Belangrijk als je ook op zoek bent naar een vestigingsadres, bijvoorbeeld om je privéadres af te schermen. Je werkt bij ons op representatieve locaties en kunt gebruik maken van zowel comfortabele werk- als vergaderplekken.

Tip: zoek je een ruimte om een workshop, training of een presentatie te geven? Dankzij de verschillende ruimten voor 2 tot 12 personen kun je er heel flexibel gebruik van maken.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt als je een flexplek wilt huren? Je hebt de keuze uit twee lidmaatschappen:

 • Basic
  Een gratis lidmaatschap, uiteraard inclusief de koffie, thee en beschikbare faciliteiten. Je betaalt per dag dat je de flexplek wilt huren, om daar te werken op het moment dat je een werkplek zoekt.
 • Plus
  Een goedkoop betaald abonnement, waarmee je 25% korting krijgt op de huur van de flexplek en de huur van een vergaderruimte voor 2 tot 12 personen. Bovendien kun je ons adres gebruiken als postadres en KvK-vestigingsadres, bijvoorbeeld om privé en zaken beter te scheiden
page-coworking

Je kunt je online aanmelden voor het gratis of betaalde lidmaatschap. Dat is belangrijk, omdat we om aan de KvK-regels te voldoen slechts een beperkt aantal ZZP’ers en andere ondernemers kunnen accepteren. Dat biedt jou ondertussen de mogelijkheid om daadwerkelijk een flexplek te kunnen huren, omdat we de beschikbaarheid goed voor je in de gaten kunnen houden.

Flexplek huren: Breda, Zwolle en meer locaties

Wil je een flexplek huren in Breda, Zwolle of op een andere locatie? De flexkantoren gaan we ook op andere plekken in Nederland openen. Zodat je in de buurt eenvoudig een plek vindt om flexibel te werken. Of om te vergaderen en een training, workshop of een andere presentatie te geven. In een professionele omgeving, met alle mogelijkheden en natuurlijk heel flexibel: zodat jij bepaalt hoe je er gebruik van wilt maken.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.