FLEXWERKEN ROTTERDAM

Flexwerken in Rotterdam? Op ons flexkantoor werk je wanneer jij wilt. Dat kan door een losse dag te boeken, wat voordelig is wanneer je er maar incidenteel gebruik van wilt maken. Maar dat kan ook door een voordelig abonnement af te sluiten, voor 2 dagen in de week bijvoorbeeld.

Dus wil je af en toe eens komen flexwerken of zoek je een plek waar je vaker terecht kunt? Wij helpen je flexibel te werken in Rotterdam, op een kantoor dat natuurlijk van al het comfort en de belangrijke zakelijke gemakken is voorzien.

PriOffice Rotterdam werkplekken-gr

FIJNE FLEXPLEK

Je hebt aan ons kantoor een fijne flexplek in Rotterdam. Je kunt de ruimte eenvoudig reserveren, waarna je er snel gebruik van kunt maken.
Dus wil je een ochtend of een middag doorwerken aan die belangrijke opdracht? Of zoek je een plek om je af te zonderen, als het thuis niet goed lukt om je te concentreren? Je hebt de keuze uit verschillende flexplekken, waar we er met goede wifi en lekkere koffie voor zorgen dat je eindelijk gedaan krijgt waar je mee aan de slag moet.

PLUS-ABONNEMENT MET KORTING

Je hebt voor het flexwerken in Rotterdam de keuze uit twee verschillende abonnementen. Dus houd je het graag zo voordelig mogelijk en kom je af en toe langs? Of profiteer je liever van korting op de huur van de ruimte, omdat je er vaker gebruik van maakt? Jij bepaalt, zodat je op een voordelige manier gebruik maakt van onze fijne ruimtes in Rotterdam.

De flexplek is goed geschikt om zelf te komen werken. En wil je vergaderen met een klant, afspreken met een collega of iets bespreken met een leverancier? De vergaderruimtes bieden je de ruimte waar je naar op zoek bent.

Bovendien zijn de ruimtes goed geschikt om een training, cursus of een workshop te geven. Zo heb je altijd een plek om naartoe te gaan, bovenop het vestigingsadres waar je natuurlijk gebruik van kunt maken. We bieden je het complete pakket om te komen flexwerken, zodat jij zeker weet dat je zakelijk de volledige vrijheid ervaart.

PriOffice Rotterdam I grote vergaderruimte-gr

FLEXWERKEN ROTTERDAM: ONLINE AANVRAGEN

Wil je flexwerken in Rotterdam? Je kunt jouw lidmaatschap gewoon online aanvragen, waarna we er meteen voor je mee aan de slag gaan. We laten je weten wat de mogelijkheden zijn, zodat je binnenkort al kunt komen werken. Dat doe je natuurlijk in alle rust of samen met andere ZZP’ers, omdat jij bepaalt hoe je de plek wilt gebruiken.

Onze flexplekken en vergaderruimtes zijn geschikt voor jou alleen, voor jou en iemand anders en tot 10 personen als je een training, cursus of andere bijeenkomst wilt organiseren. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, voor een flexplek in Rotterdam waar je op een bijzonder flexibele manier terecht kunt.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.