INSCHRIJVEN BIJ DE KVK MET BUITENLANDS ADRES: KAN DAT?

Wil je jouw bedrijf inschrijven bij de KvK met een buitenlands adres? Dat is helaas niet mogelijk. Je hebt er een Nederlands adres voor nodig, ook als je veel op reis bent of werkt als een digital nomad. Zolang er sprake is van een Nederlands bedrijf (dat je dus inschrijft bij de Kamer van Koophandel) heb je daar een adres in Nederland voor nodig.

Je kunt je dus niet inschrijven bij de KvK met een buitenlands adres. Gelukkig is er wel een oplossing als je veel op reis bent en misschien geen adres in Nederland hebt. Je kunt gebruik maken van onze vestigingsadressen in Amsterdam, Rotterdam en bijvoorbeeld Den Haag.

NEDERLANDS ADRES WAAR JE KUNT WERKEN

Je hebt een Nederlands adres nodig, waar je de mogelijkheid hebt om te komen werken. In dat geval kun je jouw bedrijf inschrijven op een ander adres, zoals bij ons. Wij zorgen ervoor dat je netjes voldoet aan de voorwaarden van de Kamer van Koophandel.

Tip: sommigen spreken van een virtueel kantoor. Dat klopt in de praktijk niet helemaal, omdat we een fysieke locatie bieden waar je kunt komen werken. Wel is het een ander adres dan dat van jouw (t)huis, en je kunt online reserveringen maken om er te flexwerken.

page-buitenlands-adres-kvk
page-werken-en-reizen

INSCHRIJVEN BIJ DE KVK MET BUITENLANDS ADRES

Wil jij je inschrijven bij de KvK met een buitenlands adres? Dat kan helaas niet. Wel kun je gebruik maken van onze vestigingsadressen, om daarna naar het buitenland te vertrekken en daar te gaan werken.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.