PRIOFFICE IN HET PRIPORTAL
PRIOFFICE IN HET PRIPORTAL

PriOffice in het PriPortal

Op zich verandert er niet zoveel nu PriOffice in het PriPortal zit. Alleen in het geval je meerdere bedrijven gevestigd hebt bij PriOffice, krijg je meerdere accounts voor het portal. Hieronder een beknopte uitleg:

Een PriOffice vestigingsadres is altijd per bedrijf. Oftewel je krijgt per bedrijf 1 huurcontract. Dat is nu zo en daar zal niets aan wijzigen.

In het nieuwe PriPortal krijg je per gevestigd bedrijf een apart account, met een eigen PriServices nummer en een eigen inlog.

Deze accounts zijn niet te koppelen aan elkaar.

Het voordeel van deze constructie is dat alles netjes gescheiden is per bedrijf. Stel dat je bijvoorbeeld ook een telefoonnummer hebt van PriTelecom, dan is dat ook gekoppeld aan het betreffende bedrijf (account) waar dat telefoonnummer bij hoort. Qua facturatie is alles dus netjes per bedrijf gescheiden.

Om gevestigd te zijn bij PriOffice heb je zoals bekend een Postbox nodig van PriPost. Het kan zijn dat je maar 1 Postbox hebt, maar wel bijvoorbeeld 3 bedrijven die gevestigd zijn. In dat geval is de Postbox aan alle 3 accounts gekoppeld, zodat je niet verplicht wordt om 3 Postboxen te nemen. Het aanpassen van de instellingen van de Postbox evenals het betalen van de Postbox, gebeurt maar in 1 account. Indien je wilt dat je via alle accounts de instellingen van de Postbox kunt wijzigen, kunnen we dit voor je regelen. Geef dit dan even bij ons aan.

PriOffice Rotterdam
PriOffice Rotterdam
PriOffice Amsterdam