Je privé-adres afschermen

Je kunt in plaats van jouw eigen adres gebruik maken van ons vestigingsadres in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. Daarmee zorg je ervoor dat je netjes voldoet aan de voorwaarden die de KvK daaraan stelt:

  • Adres in Nederland
    Uiteraard moet het gaan om een adres in Nederland. Iets waar je netjes aan voldoet, als je kiest voor onze locaties in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam.
  • Werken op het vestigingsadres
    Het is voor de KvK belangrijk dat je op het vestigingsadres dat je inschrijft ook daadwerkelijk kunt werken. Dat geldt voor al onze locaties, om je daarover geen zorgen te hoeven maken.

Let op: sommigen spreken van een virtueel kantoor. Wij zijn een fysiek adres, waarmee jij je kunt inschrijven en waar je daadwerkelijk kunt komen werken (en vergaderen).

privéadres afchermen kvk

Geen privé-adres in het Handelsregister van de KvK

Wil je liever geen privé-adres in het Handelsregister van de KvK? Er zijn meer zelfstandig ondernemers zoals jij die dat liever voorkomen. Als ze werken vanuit huis, maar willen voorkomen dat iedereen zomaar jouw adres kan achterhalen.

En kies je voor ons adres als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je er bovendien voor kiezen om daar ook te komen werken en eventueel te komen vergaderen. Als praktische keuze, waarvoor zowel een gratis als betaald lidmaatschap beschikbaar is.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.