JE PRIVE ADRES AFSCHERMEN
JE PRIVE ADRES AFSCHERMEN

Privé-adres voor de KvK afschermen

Jouw privé-adres voor de KvK afschermen? Voorkom dat klanten, leveranciers, relaties en anderen in het Handelsregister eenvoudig kunnen opzoeken wat jouw privé-adres is. Als je liever niet wilt dat ze onverwachts bij je langs kunnen komen. Of als je gewoon wilt voorkomen dat je adres via internet vindbaar wordt, waardoor je niet weet wie daar eventueel mee aan de haal gaat.

Je kunt in plaats daarvan gebruik maken van ons vestigingsadres in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. Daarmee zorg je ervoor dat je netjes voldoet aan de voorwaarden die de KvK daaraan stelt:

  • Adres in Nederland
    Uiteraard moet het gaat om een adres in Nederland. Iets waar je netjes aan voldoet, als je kiest voor onze locaties in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam.
  • Werken op het vestigingsadres
    Het is voor de KvK belangrijk dat je op het vestigingsadres dat je inschrijft ook daadwerkelijk kunt werken. Dat geldt voor al onze locaties, om je daarover geen zorgen te hoeven maken.

Let op: sommigen spreken van een virtueel kantoor. We zijn een fysiek adres, waarmee jij je kunt inschrijven en waar je daadwerkelijk kunt komen werken (en vergaderen).

start a business out of home

Geen privé-adres in het Handelsregister van de KvK

Wil je liever geen privé-adres in het Handelsregister van de KvK? Er zijn meer zelfstandig ondernemers zoals jij die dat liever voorkomen. Als ze werken vanuit huis, maar willen voorkomen dat iedereen zomaar jouw adres kan achterhalen.

En kies je voor ons adres als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je er bovendien voor kiezen om daar ook te komen werken en eventueel te komen vergaderen. Als praktische keuze, waarvoor zowel een gratis als betaald lidmaatschap beschikbaar is.

Wil je jouw privé-adres afschermen bij de KvK?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.