WERKEN ALS EEN DIGITAL NOMAD

Werken als een digital nomad? Ervaar de volledige vrijheid, met werk dat je volledig locatie-onafhankelijk kunt doen. Zowel thuis, elders op kantoor, in een koffietentje en natuurlijk aan de andere kant van de wereld. Vanaf een idyllisch strand of met uitzicht over een prachtig groen landschap. Weg van alle typische beslommeringen en in een totaal andere omgeving. Waar jij goed tot je recht komt en waarmee je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt.

Zin in een maandje Bali of een weekend Barcelona? Om meer te doen dan alleen de stad of de omgeving te bekijken? Als je er ook wilt werken kun je daar als digital nomad aan de slag. Gewapend met een laptop en een (mobiele) internetverbinding. Zodat je overal waar je bent kunt werken, aan belangrijke klussen en aan je eigen ontwikkeling. Zonder vast te zitten aan huis of een vast kantoor. Met de vrijheid om te gaan waar je wilt, zonder lastige verplichtingen of hoge kosten die je moet maken.

WAT IS EEN DIGITAL NOMAD?

Waarschijnlijk weet je al het een en ander over de digital nomad of probeer je je daarin meer te verdiepen. Maar, wat is het eigenlijk precies? Wat is een digital nomad en is het iets voor jou om op die manier aan de slag te gaan?

Je gebruikt digitale middelen en je reist rond. Waardoor je strikt genomen geen vaste verblijfplaats hebt. Je kunt je werk doen waar je ook bent, omdat je voldoende hebt aan een laptop en een internetverbinding. Dat betekent dat je door kunt reizen wanneer je wilt. Of ergens juist wat langer kunt blijven, als je het daar toevallig enorm naar je zin hebt.

Wij helpen je graag te werken als een digital nomad, ook als je niet per sé de behoefte hebt om steeds naar het buitenland te gaan. Met de locaties die er beschikbaar zijn om te werken en te vergaderen. Natuurlijk op basis van een flexibel abonnement, omdat je waarschijnlijk nergens aan vast wilt zitten.

page-digital-nomad
page-werken-en-reizen

ERVAAR DE VOLLEDIGE VRIJHEID

Benieuwd waar het andere digital nomads om gaat als ze hiervoor kiezen? Natuurlijk klinkt het geweldig om vanaf een prachtig strand te werken. Of op een bootje die voor de kust dobbert, terwijl je via jouw telefoon verbinding kunt maken met een mobiel netwerk.

Toch is dat aan de andere kant niet direct waar de meeste digital nomads het voor doen. In plaats daarvan is het vooral de vrijheid die ze drijft. Omdat je kunt gaan en staan waar je wilt. Als dat een mooi wit strand is, net als wanneer je gewoon in Amsterdam of Rotterdam de vrijheid wilt ervaren. Omdat je overal je geld kunt verdienen. In Nederland en aan de andere kant van de wereld. Als je daar zin in hebt, om altijd de zon achterna te gaan of juist een andere fijne omgeving op te zoeken.

POST- EN VESTIGINGSADRES VOOR DE KVK

Wil je leven als een digital nomad, om locatie-onafhankelijk te werken? En er ondertussen toch voor zorgen dat een aantal administratieve zaken goed geregeld zijn? Wij kunnen je daar op een paar manieren goed mee helpen:

Vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel

Heb je geen vast thuisadres dat je kunt gebruiken of wil je daar liever geen gebruik van maken voor de Kamer van Koophandel (KvK)? Je kunt in plaats daarvan ons adres gebruiken om je in te schrijven in het Handelsregister.
Tip: stond je eerder ingeschreven op jouw adres? Pas het aan bij de KvK, bijvoorbeeld als je wilt werken als een digital nomad.

Werken en vergaderen: Amsterdam of Rotterdam

Aan de slag als digital nomad, maar niet altijd werken vanaf tropische stranden of andere exotische locaties? Als je ook regelmatig in Nederland te vinden bent, zorgen wij ervoor dat je daar kunt werken en vergaderen, bijvoorbeeld in Amsterdam of Rotterdam. In een fijne en professionele omgeving, die je zowel met de auto als het OV makkelijk kunt bereiken.

Postadres voor de Kamer van Koophandel

Heb je een thuisadres dat je kunt gebruiken, maar wil je daar liever niet langer jouw post ontvangen? Gebruik ons postadres, zoals je dat kunt aanvragen via PriPost.eu. Je kunt jouw post dan zelfs digitaal ontvangen, waarmee je er ook vanaf de andere kant van de wereld meteen dezelfde dag naar kunt kijken.

Wil je het werken en reizen combineren? We maken het je graag makkelijk, met ons vestigingsadres en postadres. Speciaal voor jou als digital nomad, als je zonder vaste verblijfplaats wilt werken of de volledige vrijheid wilt ervaren. Als zelfstandig ondernemer, met voldoende aan een laptop, een internetverbinding en onze oplossingen om te gaan en staan waar je wilt.

DIGITAL NOMAD: WIJ HELPEN JE ONDERNEMEN

Wil je werken als digital nomad? Wij helpen je erbij. Met onze flexibele oplossingen, zowel om te komen werken en vergaderen als om gebruik te maken van ons vestigingsadres. Zodat je zelf bepaalt hoe je er gebruik van wilt maken. Ook als je een gratis lidmaatschap zoekt, in plaats van een betaald abonnement.

page-buitenlands-adres-kvk

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.