WERKEN EN REIZEN: FLEXIBELE KANTOORRUIMTE

Werken en reizen combineren? Ervaar het leven van een echte digital nomad. Die overal kan gaan en staan, om geweldige reiservaringen op te doen en ondertussen te werken aan uitdagende projecten.

Op locaties in Nederland, in de rest van Europa en zelfs aan de andere kant van de wereld. Dankzij de flexibiliteit om te kunnen reizen en daarna bijvoorbeeld weer een half jaar te werken. Of door het werken en reizen te combineren, waarbij je gebruik maakt van de online mogelijkheden. En waarbij je kiest voor onze flexibele kantoorruimte, die je kunt gebruiken als het jou uitkomt.

WERKEN EN REIZEN IN EUROPA: ONTDEK ONZE LOCATIES

Wil je werken en reizen in Europa? Je kunt gebruik maken van onze locaties, waarmee we ervoor zorgen dat er flexibele kantoorruimte beschikbaar is. Zodra je daar in de buurt bent en zoekt naar een plek om hard aan een belangrijke opdracht te kunnen werken. Of op het moment dat je wilt vergaderen met klanten en andere relaties.

Wil je zoveel mogelijk locatie-onafhankelijk werken en er tegelijkertijd voor zorgen dat je je toch professioneel kunt presenteren? Wij bieden je de mogelijkheden, zodat je het werken en reizen op een goede manier met elkaar kunt combineren. In Europa en tot aan de andere kant van de wereld, omdat jij bepaalt hoe je daar gebruik van wilt maken.

Tip: zoek je een vast postadres waarmee je overal ter wereld toch je post kunt ontvangen? Onze collega’s van PriPost kunnen je hiermee perfect van dienst zijn!

page-werken-en-reizen

HALF JAAR WERKEN EN WEER REIZEN: FLEXIBELE KANTOORRUIMTE

En benieuwd naar de mogelijkheden om als digital nomad een half jaar te werken en daarna weer te reizen? Met onze flexibele kantoorruimte kun je daar gebruik van maken wanneer je wilt. Het is zelfs mogelijk om een gratis lidmaatschap aan te vragen, waarna je flexibel bent om kantoorruimte te boeken zodra je die nodig hebt. Daarnaast zijn er vergaderruimtes beschikbaar, die je kunt boeken als je wilt overleggen met klanten of andere relaties.

We bieden je op die manier graag de vrijheid om te werken en reizen. Terwijl je natuurlijk de beschikking hebt over een kantoor zodra je daar gebruik van wilt maken. Het is de beste manier om het reizen en werken te combineren, waarmee je bovendien voorkomt dat de kosten te hoog zullen oplopen.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.