GA JE EEN NIEUW BEDRIJF STARTEN?

Ga je een nieuw bedrijf starten en zoek je naar goedkope kantoorruimte? De beste manier om de kosten laag te houden, zodat je de eerste inkomsten in andere dingen kunt investeren.

Wij helpen je aan goedkope kantoorruimte voor jouw nieuwe bedrijf. Inclusief een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel, waarmee je natuurlijk netjes voldoet aan alle voorwaarden:

  • Vestigingsadres voor de KvK
    Start je een nieuw bedrijf en wil je jouw privéadres liever niet laten opnemen in het Handelsregister? Je kunt gebruik maken van ons adres. Handig als je jouw bedrijf vanuit huis runt en af en toe zoekt naar kantoor- of vergaderruimte. En als je wilt voorkomen dat klanten en andere relaties allemaal op de hoogte zijn van jouw huisadres.

  • Goedkope kantoorruimte
    Ga je een nieuw bedrijf starten en zoek je daarvoor naar betaalbare kantoorruimte, waar je bovendien kunt vergaderen? Onze locaties in onder andere Amsterdam en Rotterdam zijn dan uitstekend geschikt. Ze zijn voorzien van alles wat je nodig hebt om goed te kunnen werken en met ruimtes om met 2 tot 12 personen te vergaderen.

PriOffice Amsterdam I grote ruimte

Goedkope kantoorruimte voor jouw nieuwe bedrijf

Zoek je naar goedkope kantoorruimte voor jouw nieuwe bedrijf? Ideaal om een eigen bedrijf te starten, waarbij je er natuurlijk voor zorgt dat je de kosten laag houdt.

Tip: wil je bijvoorbeeld jouw zakelijke post liever niet thuis ontvangen? Bij PriPost maak je al voor € 5,95 per maand gebruik van onze Postbox.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.