Eigen bedrijf starten: werken en vergaderen

Jouw eigen bedrijf starten en precies weten hoe je dat goed aanpakt? Het is vooral belangrijk om een goede basis neer te zetten. Omdat je weet wat je gaat doen, je zorgt dat je er goed in bent en je een manier vindt om succesvol te worden. Vanuit huis of een fijne ruimte, waar je zowel kunt werken als kunt vergaderen.

Wil je jouw bedrijf starten vanuit huis, nadat je dat hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? De meeste dienstverleners en andere ondernemers beginnen inderdaad vanuit huis. Nadat ze hun bedrijf hebben ingeschreven bij de KvK, zodat je officieel van start kunt en je eerste ondernemersstappen kunt zetten.

En ben je toe aan een volgende stap of merk je dat het thuis af en toe erg druk kan worden? We helpen je er bij PriOffice graag mee. Door je de ruimte te bieden om te werken en te vergaderen. Voor een scherp bedrag per maand of zelfs met een gratis lidmaatschap, dat je kunt gebruiken om een werk- of vergaderruimte bij ons te boeken.

Starten vanuit huis

Je wilt als je jouw bedrijf gaat starten natuurlijk nog niet te veel kosten maken. Het is belangrijk om op de kleintjes te letten, waardoor je waarschijnlijk vanuit huis zal starten. Aan de eettafel, de keukentafel of in een kantoortje dat je op de eerste verdieping inricht. Zodat je er geen andere ruimte hoeft te huren en zeker niet meteen vast zal zitten aan een duur huurcontract.

We begrijpen dat je niet te veel kosten wilt maken, maar dat je misschien toch zoekt naar een plek om af en toe te werken of te vergaderen. Als je jouw eigen bedrijf gaat starten en je een manier zoekt om daar goed mee aan de slag te gaan. In alle rust of met andere ondernemers om je heen, waar je de inspiratie ervaart om nieuwe stappen te gaan zetten. Zonder je steeds af te laten leiden en met de mogelijkheid om aan het eind van de dag lekker ‘naar huis’ te gaan.

start a business out of home

Inschrijven bij de KvK

Ga je jouw eigen bedrijf starten en die inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Daarvoor heb je twee mogelijkheden:

  • Inschrijven op jouw thuisadres
    Ga je jouw bedrijf starten vanuit huis en ben je bovendien van plan om daar een tijdje te blijven werken? Zodra je een nieuw bedrijf gaat starten moet je die inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Het is belangrijk om jouw bedrijfsadres in te schrijven in het Handelsregister. Je kunt daarvoor gewoon je huisadres gebruiken. Houd er wel rekening mee dat dit adres daarmee bekend wordt voor klanten, leveranciers en alle andere (potentiële) relaties. Het betekent bijvoorbeeld dat je ook jouw zakelijke post op je thuisadres zal ontvangen.

  • Inschrijven op ons werkadres
    Je kunt er in plaats daarvan ook voor kiezen om een eigen bedrijf te starten en die in te schrijven op ons werkadres. Dat kan bijvoorbeeld in Amsterdam of Rotterdam. Op de locaties die wij beschikbaar hebben, waar je kunt komen werken en vergaderen. We voldoen netjes aan alle voorwaarden van de Kamer van Koophandel. Waardoor je jouw bedrijf bij ons kunt inschrijven, als je gebruik maakt van de beschikbare lidmaatschappen en we nog plek hebben natuurlijk.

Heb je jouw bedrijf eerst ingeschreven op je thuisadres en wil je dat veranderen? Of zoek je naar een manier om betaalbaar te werken en te vergaderen op een professionele kantoorlocatie? Wij zorgen ervoor dat je hier gebruik van kunt maken en als je wilt ook het bedrijfsadres kunt wijzigen. Zelfs bij de KvK in het Handelsregister, waarmee je voorkomt dat je daar nog langer je privéadres moet gebruiken.

Werken en vergaderen: in alle rust

Zoek je een plek om ontspannen te werken, je goed te kunnen concentreren of samen met leveranciers, klanten en andere relaties te vergaderen? Je bent van harte welkom op onze locaties in onder andere Utrecht en Den Haag, waarvoor je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van onze abonnementen. Zo weet je zeker dat je altijd de voordeligste prijs betaalt.

EEN LOSSE DAG / DAGDEEL

Heb je maar af en toe een flexplek nodig? Boek dan een losse dag voor € 22,50. Vergaderruimtes boek je per dagdeel van 4 uur, inclusief heerlijke koffie, thee en natuurlijk een snelle internetverbinding.

ABONNEMENT 2-DAGEN

Ben je van plan vaker te komen werken? Kies dan voor het 2-dagen in de week abonnement voor slechts € 80,00 per maand. Je kunt dan iedere week 2 dagen flexwerken op het kantoor van jouw keuze.

ABONNEMENT ONBEPERKT

Wil je zorgeloos iedere dag kunnen werken, waar en wanneer je wilt? Kies dan voor het onbeperkte abonnement voor slechts € 135,00 per maand. Uiteraard inclusief heerlijke koffie, thee en snel internet.

Een eigen bedrijf starten: werken en vergaderen

Wil je jouw eigen bedrijf starten? Wij helpen je succesvol te werken en te vergaderen in de ruimtes in bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam. Waar je jouw klanten kunt ontvangen, trainingen kunt geven en met anderen kunt overleggen.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.