Vaste kantoorruimte huren in Den Haag

Maak de stap van thuis naar kantoorruimte in Den Haag of breng jouw bedrijf eindelijk formeel bij elkaar. Je kunt een kleine kantoorruimte huren of gebruik maken van de grotere units. In alle gevallen gaat het om jouw eigen ruimte, die je daarom ook af kunt sluiten. Dat betekent vervolgens dat je er 24/7 gebruik van kunt maken, zonder dat je vooraf een ruimte hoeft te reserveren.

Tip: wil je de locatie eerst beter leren kennen of zoek je naar flexibele kantoorruimte in Den Haag? Probeer onze flexplekken en vergaderplekken. Bovendien kun je ons adres gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel.

Het gaat om goedkope kantoorruimte in Den Haag, die zowel met de auto als het openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar is. Je parkeer gewoon gratis voor de deur of in de omgeving. Dus zoek je naar iets te huur, voor kantoorruimte in Den Haag? Stel ons je vragen of meld je aan, dan vertellen we je er graag meer over.

PriOffice Den Haag page
Den Haag vaste kantoorruimte S26

Klein tot groot: vanaf 10 m2.

Wil je goedkope kantoorruimte huren in Den Haag of gaat het je om een grotere ruimte die te huur moet zijn? Op welke manier je ook kantoorruimte in Den Haag wilt huren, de kans is groot dat wij het je kunnen bieden.

De kleinste unit is 10 vierkante meter groot, dus goed geschikt om zelfstandig te werken. Dankzij het bureau en de bureaustoel kun je er zelfs meteen aan de slag. Als je meer ruimte nodig hebt zijn er units van bijvoorbeeld 18 vierkante meter en 23 vierkante meter, tot aan 46 vierkante meter voor een groter kantoor. Je vindt op die manier precies wat je zoekt, om zelfstandig te werken of om samen te komen met jouw collega’s, klanten of relaties.

Goed bereikbaar: met de auto en OV

Heel belangrijk voor kantoorruimte te huur is natuurlijk de bereikbaarheid. Je wilt op een makkelijke manier naar kantoor rijden of er met het openbaar vervoer naartoe reizen. Daar hebben we rekening mee gehouden bij de keuze voor de locatie:

  • Met de auto
    De kantoorruimte die je kunt huren in Den Haag ligt naast het Prins Clausplein. Dat betekent dat je er vanaf de A4, de A12 en de A13 makkelijk en snel naartoe rijdt. Vervolgens parkeer je de auto gewoon voor de deur of in de directe omgeving. Dat is gratis, dus wel zo prettig voor jou en voor eventuele anderen die je uitnodigt.
  • Met het openbaar vervoer
    Reis jij met het openbaar vervoer of heb je collega’s, klanten of andere relaties die dat doen? Geen probleem, het openbaar vervoer bevindt zich in de buurt. Dankzij twee directe busverbindingen met NS-stations en met de Randstadrail op ongeveer 10 minuten lopen kun je overal naartoe. Bovendien rijdt er tijdens de spitsuren een sneldienst vanaf de locatie naar Den Haag Centraal.

Eigen kantoorruimte met goede faciliteiten

De kantoorruimte om te huren in Den Haag beschikt natuurlijk over uitstekende faciliteiten. Dat begint bij ons met een goede bureaustoel en een bureau om aan te werken, voor het aantal aangegeven personen.

Vervolgens kun je natuurlijk gebruik maken van snel breedband internet (zowel draadloos via wifi als bekabeld). Ook is er een gezamenlijke keuken beschikbaar met koffie en thee en maak je gebruik van het gezamenlijke sanitair.

Tip: onze kantoorruimte in Den Haag is zelfs beschikbaar met een airco-unit. Dat betekent dat je ook op de warme zomerdagen zonder problemen het hoofd koel houdt als je werkt aan een belangrijke opdracht.

De kantoorruimte is recent verbouwd en daarmee zo goed als nieuw. Tijdens de verbouwing is er rekening gehouden met de moderne wensen van ZZP’ers, MKB-ondernemers en andere professionals die op zoek zijn naar een vaste werkplek. Dat betekent bijvoorbeeld dat je er met een app eenvoudig naar binnen kan, zonder dat iemand de deur voor je open hoeft te doen. Zo kun je er 24/7 terecht, precies op de momenten dat jij wilt werken.

PriOffice Den Haag flexplekken

Vaste kantoorruimte huren in Den Haag

Wil je een kantoor huren in Den Haag en ben je daarvoor op zoek naar een vaste locatie waarvoor je een scherpe prijs betaalt? Dat is precies wat we je aanbieden. Je huurt het kantoor voor minimaal 6 maanden. Na die periode verlengen we het contract steeds met 3 maanden. Zo zorgen we ervoor dat je met een opzegtermijn van 3 maanden kunt blijven huren zolang je wilt.

Bovendien betaal je een scherpe prijs per maand, standaard inclusief gas, water en licht. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken en je kunt zoveel thee en koffie drinken als je wilt. Wat dat betreft is het gewoon goed geregeld, zoals je dat misschien ook al van onze andere diensten gewend bent. Wij helpen jou de kantoorruimte te huren in Den Haag waar je naar op zoek bent.

Benieuwd welke kantoorruimtes we nog beschikbaar hebben?

Onderstaande knop leidt jou naar de juiste pagina!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.