VERGADERLOCATIE IN BREDA

Vergaderlocatie in Breda gezocht? Je kunt vergaderruimte huren en de vergaderlocatie in Breda gewoon per dagdeel betalen en daarvoor gebruik maken van één van onze lidmaatschappen. Te voet bereikbaar vanaf het treinstation en zeker ook met de auto goed bereikbaar. Op slechts een paar minuten van de A16 en met gratis parkeerplekken voor de deur.

Zoek je specifiek naar een kleine vergaderruimte in Breda of heb je liever een grotere ruimte waar je met maximaal 10 personen terecht kunt? Je hebt de keuze uit verschillende formaten, zodat je de vergaderruimte kunt gebruiken op de manier die bij je past. Bijvoorbeeld om een workshop te organiseren waarbij mensen aan de slag gaan of juist voor een 1:1 coaching gesprek in een informele setting.

Zoek je vergaderruimte in Breda in de buurt van het station of vind je het belangrijk dat mensen er vlot met de auto kunnen komen en hun auto dichtbij kunnen parkeren? Wij zorgen er met de vergaderlocatie voor dat je er altijd gemakkelijk kunt komen. En daarom kun je er dus ook zonder problemen andere mensen ontvangen.

OVERLEG EN MEER: FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN

Benieuwd naar onze vergaderlocatie in Breda en hoe je daar als zelfstandig ondernemer gebruik van kunt maken? Het is de beste plek om 1-op-1 te overleggen, al kun je er ook op een aantal andere manieren gebruik van maken:

 • Zakelijke bespreking
  Zakelijke bespreking met een klant of een coaching gesprek in een informele setting? Als je dat liever niet thuis doet kun je gebruik maken van onze vergaderlocatie, waarmee je gelijk een professionele indruk maakt. Je huurt deze voor bijvoorbeeld een ochtend of een middag, maar langer kan natuurlijk ook. In een prettige en ontspannen omgeving, als beste plek voor een nieuwe deal of om de voortgang van een project te bespreken.

 • Kleine vergadering
  Wil je met een kleine groep mensen samen komen? Je kunt een vergaderruimte in Breda huren voor bijvoorbeeld 3 tot 4 personen. Op een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is en met een comfortabele plek aan tafel voor alle aanwezigen. Om inspiratie op te doen tijdens een creatieve sessie of om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen zodat het project tijdig kan worden opgeleverd.

 • Grote vergaderruimte
  Zoek je een vergaderruimte in Breda met plek voor meer deelnemers? De grootste ruimte biedt plek voor maximaal 10 personen. Dat betekent dat je in één keer knopen kunt doorhakken of iedereen kunt betrekken bij een actieve brainstorm sessie. Zodat je iedereen op een lijn kunt krijgen of op de hoogte kunt brengen van wat er op dit moment speelt en belangrijk is.

 • Workshop, cursus of presentatie
  Zoek je een vergaderlocatie in Breda, die je tevens kunt gebruiken om jouw cursisten te ontvangen? Het is de perfecte plek voor een workshop, een cursus of een presentatie die je wilt geven. Natuurlijk met voor iedereen koffie en thee, net als een snelle wifi-verbinding die je ook zelf kunt gebruiken.

PriOffice Breda flexplekken
PriOffice Breda coworking
PriOffice Breda vergaderruimte

Zoek je in Breda naar een vergaderlocatie of een passende vergaderruimte? Wij zorgen ervoor dat je daar flexibel gebruik van kunt maken. Op de manier die bij jou past en uiteraard in een comfortabele omgeving, zodat je er zeker van kunt zijn dat het je aan niets zal ontbreken.

HOE WERKT HET?

Benieuwd hoe het werkt als je gebruik wilt maken van onze vergaderlocatie in Breda? Dat kan op een twee verschillende manieren:

Geen maandelijkse kosten

Een vergaderruimte boeken als je die nodig hebt, zonder dat je aan andere vaste kosten vastzit? Maak gebruik van ons gratis lidmaatschap. De makkelijkste manier om een vergaderlocatie in Breda te gebruiken, zodra je een overleg, een vergadering of een training of workshop wilt organiseren. Te boeken per dagdeel of voor een hele dag, zodat je daarmee volledig flexibel bent.

Vanaf € 34,25 per maand

Een betaald abonnement, waarmee je standaard 25% korting krijgt op de spreekkamers en vergaderruimtes die je wilt huren. Een voordelige keuze als je regelmatig komt vergaderen. Bovendien kun je ons adres gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel. Het Plus abonnement is ons meest gekozen abonnement!

De vergaderruimten in Breda kun je zoveel en zo vaak boeken als je wenst. Het maakt daarbij niet uit welk abonnement je kiest. Om ervoor te zorgen dat er voor alle leden voldoende plek is, is het aantal lidmaatschappen per locatie echter wel beperkt. Daarmee voldoen we netjes aan de richtlijnen die de Kamer van Koophandel daarvoor stelt. De KvK stelt namelijk verplicht dat je daadwerkelijk moet kunnen werken, op het adres dat je gebruikt om jouw bedrijf te vestigen.

VERGADERLOCATIE IN BREDA

Zoek je een vergaderlocatie in Breda? Je hebt de keuze uit een comfortabele ruimte met een informele sfeer, of juist een plek waar je met klanten of leveranciers om tafel kunt om een meer zakelijk gesprek te voeren. Wat jouw specifieke wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat je op een goed bereikbare locatie in Breda terecht kunt.

PriOffice Breda

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.