VERGADERLOCATIE IN ROTTERDAM

Vergaderlocatie in Rotterdam gezocht? Je kunt vergaderruimte huren en de vergaderlocatie in Rotterdam gewoon per dagdeel afrekenen en daarvoor gebruik maken van een (gratis) lidmaatschap. Onze locatie in het centrum is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ook vanaf het Centraal Station. Onze locatie op het Zuidplein ligt op slechts een paar minuten rijden van de A15, A29 en A16, en is met de auto dus heel makkelijk te bereiken.

Zoek je specifiek naar een kleine vergaderruimte in Rotterdam of heb je juist de behoefte aan meer ruimte tot 10 personen? Je hebt de keuze uit verschillende ruimten, zodat je daar op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld voor een overleg met een klant, net als wanneer je een workshop of training wilt organiseren.

Zoek je vergaderruimte in Rotterdam in het centrum of vind je het belangrijk dat die makkelijk bereikbaar is met de auto vanaf de snelweg? Wij zorgen er met de vergaderlocatie voor dat je daar zelf makkelijk naartoe kunt en dat je er ook anderen zonder problemen kunt ontvangen.

OVERLEG EN MEER: FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN

Benieuwd naar onze vergaderlocatie in Rotterdam en hoe je daar als zelfstandig ondernemer gebruik van kunt maken? Het is de beste plek om 1-op-1 te overleggen, al kun je er ook op een aantal andere manieren gebruik van maken:

 • Zakelijk overleg
  Zakelijk overleggen met jouw klant en wil je die liever niet bij je thuis ontvangen? Kies in plaats daarvan onze vergaderlocatie, waarmee je bovendien een professionele indruk maakt. Te huren voor een ochtend of een middag, net als om heel de dag gebruik van te maken. In een fijne en ontspannen omgeving, als beste plek voor een nieuwe deal of om de voortgang van het project te bespreken.

 • Kleine vergadering
  Wil je met een paar anderen bij elkaar komen? Je kunt een vergaderruimte in Rotterdam huren voor bijvoorbeeld 3 tot 4 personen. Op een locatie waar jullie allemaal makkelijk naartoe reizen en met een plek aan tafel voor alle deelnemers. Om ideeën uit te wisselen tijdens een brainstorm of om vanuit verschillende kanten te horen wat er tijdens (de rest van) het project belangrijk is.

 • Grote vergaderruimte
  Zoek je een vergaderruimte in Rotterdam met plek voor meer deelnemers? De ruimste plekken bieden plaats aan tot 12 personen. Dat betekent dat je in één keer alle neuzen dezelfde kant op krijgt of alle input tijdens één sessie kunt verzamelen. Zodat je knopen door kunt hakken of om iedereen op de hoogte te brengen van wat er op dit moment speelt en belangrijk is.

 • Workshop, training of presentatie
  Zoek je een vergaderlocatie in Rotterdam, die je bovendien kunt gebruiken om jouw deelnemers te ontvangen? Het is de ideale plek voor een workshop, een training of een presentatie die je wilt geven. Natuurlijk met voor iedereen koffie en thee, net als een goede wifi-verbinding die je ook zelf kunt gebruiken.

Zoek je in Rotterdam naar een vergaderlocatie of een geschikte -ruimte? Wij zorgen ervoor dat je daar flexibel gebruik van kunt maken. Op de manier die je wilt en natuurlijk in een fijne omgeving, waarvan je zeker weet dat het je aan niets zal ontbreken.

HOE WERKT HET?

Benieuwd hoe het werkt als je gebruik wilt maken van onze vergaderlocatie in Rotterdam? Dat kan op een paar verschillende manieren:

Geen maandelijkse kosten

Een vergaderruimte boeken als je die nodig hebt, zonder dat je aan andere vaste kosten vastzit? Maak gebruik van ons gratis lidmaatschap. De makkelijkste manier om een vergaderlocatie in Rotterdam te gebruiken, zodra je een overleg, een vergadering of een training of workshop wilt organiseren. Te boeken per dagdeel of voor een hele dag, zodat je daarmee volledig flexibel bent.

Vanaf € 34,25 per maand

Een betaald abonnement, waarmee je standaard 25% korting krijgt op de spreekkamers en vergaderruimtes die je wilt huren. Een voordelige keuze als je regelmatig komt vergaderen. Bovendien kun je ons adres gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel. Het Plus abonnement is ons meest gekozen abonnement!

De vergaderruimten in Rotterdam kun je zoveel en zo vaak boeken als je wilt. Welk abonnement je kiest maakt daarbij niet uit. Houd er wel rekening mee dat we het aantal lidmaatschappen per locatie beperken. Op die manier voldoen we netjes aan de richtlijnen van de Kamer van Koophandel. Die stelt namelijk verplicht dat je daadwerkelijk moet kunnen werken, op het adres dat je gebruikt om jouw bedrijf te vestigen.

VERGADERLOCATIE IN ROTTERDAM

Zoek je een vergaderlocatie in Rotterdam? Je hebt de keuze uit bijzondere vergaderruimten met fijne loungestoelen, net als de plekken waar je met klanten en anderen om tafel kunt om een meer formeel overleg te voeren. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen ervoor dat je op een makkelijk bereikbare plek in Rotterdam terecht kunt.

PriOffice Rotterdam I kleine vergaderruimte-kl

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.