VERGADERRUIMTE IN BREDA: PLEK TOT 10 PERSONEN

Vergaderruimte in Breda gezocht? We weten dat het soms lastig is om een fijne en toch betaalbare plek te vinden. En zeker wanneer je er vaker gebruik van wilt maken is het belangrijk om te weten waar je terecht komt en dat je de ruimte eenvoudig kunt reserveren.

Het zijn allemaal mogelijkheden die we je bieden, als je zoekt naar een plek in Breda om te vergaderen. Dus heb je al gezocht in bijvoorbeeld het centrum van Breda, of juist aan de rand van de stad in de buurt van de snelweg? Onze locatie in Breda is heel goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Wij maken het je makkelijk om een vergaderruimte in Breda te huren, die op loopafstand van het station gelegen is en waar je voor de deur gratis kunt parkeren. Daardoor kun je iedereen makkelijk bij elkaar krijgen, waarmee je ervoor zorgt dat jullie op tijd samen aan dezelfde tafel kunnen gaan zitten.

VERGADEREN MET MAXIMAAL 10 PERSONEN

Op onze locatie in Breda heb je de keuze uit een aantal verschillende ruimtes, zodat je voor verschillende vergaderingen bij ons terecht kunt. De plek om te vergaderen stem je eenvoudig af op de manier waarop je wilt overleggen of vergaderen, zodat iedereen een plek aan tafel heeft:

  • Overleggen met jouw klant of iemand anders
    Zoek je een plek om te overleggen met jouw klant of wil je met iemand anders samen zitten voor bijvoorbeeld een coaching sessie? Er zijn vergaderruimtes en spreekkamers in Breda beschikbaar waar je bijvoorbeeld met twee of met drie personen bij elkaar kunt komen. Zo weet je zeker dat jullie rustig met elkaar in gesprek kunnen, in een ruimte die comfortabel is en ervoor zorgt dat jullie samen de juiste sfeer creëren.

  • Spreken met een paar anderen
    Gaat het je om een klein overleg, waarvoor je met een paar personen bij elkaar wilt komen? Met plek voor bijvoorbeeld 4 personen zorg je ervoor dat er voor iedereen een plek aan tafel is. Het is de handigste manier om even te overleggen, waarmee je de beslissingen kunt nemen die belangrijk zijn.

  • Vergaderen met maximaal 10 personen
    Of wil je juist een wat grotere vergadering organiseren? Je kunt met maximaal 10 personen bij elkaar komen, om er in één keer voor te zorgen dat je iedereen op de hoogte kunt brengen. Of juist om een brainstormsessie te organiseren waarin je spijkers met koppen kunt slaan.

page-vergaderen

Tip: wil je een cursus geven of zoek je naar een workshoplocatie in Breda? Ook daar kun je de ruimte goed voor gebruiken, zodat je daar voortaan heel flexibel in bent.

GOEDE LOCATIE IN BREDA

Uiteraard wil je gebruik maken van een locatie in Breda die goed bereikbaar is. Dus wil je een vergaderplek of een vergaderruimte huren? Wij zorgen ervoor dat je er met de auto en met het openbaar vervoer makkelijk kunt komen.

De vergaderruimte die je kunt boeken of kunt huren ligt op slechts een paar minuten rijden van de snelweg A16. Dat betekent dat je vanuit alle regio’s van Nederland makkelijk naar de locatie in Breda toe kunt rijden. En kom jij met het openbaar vervoer of weet je van jouw klanten, kandidaten of deelnemers dat ze dat doen? Ook dat is geen probleem, omdat het station slechts een paar minuten lopen van het kantoor gelegen is. Wanneer je met de auto komt, kun je bovendien gratis parkeren, zodat ook dit de locatie extra aantrekkelijk maakt voor iedereen waarmee je wilt vergaderen of afspreken.

In de buurt van het kantoor vind je een klein winkelcentrum met diverse winkels en eetgelegenheden waar je kunt lunchen of iets kunt bestellen. Het is een fijne manier om te vergaderen, ook als het gaat om lastige gesprekken of als je weet dat het wat langer kan gaan duren.

KLEIN TOT GROOT: BIJZONDERE EN LEUKE LOCATIES

Zoek je naar een bijzondere vergaderruimte in Breda of een leuke plek om bij elkaar te kunnen komen met slechts een paar mensen? Er is ook een kleine lounge ruimte beschikbaar, waarmee je zeker weet dat je op een voordelige manier informeel kunt vergaderen met iedereen met wie je in gesprek wilt.

En zoek je specifiek naar een bijzondere vergaderlocatie in Breda? De warme en informele manier van inrichten zorgen ervoor dat je het daar helemaal naar je zin hebt. Wij zorgen ervoor dat jullie goed met elkaar in gesprek kunnen, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld de koffie en thee of de wifi-verbinding die er beschikbaar is.

PriOffice Breda coworking
PriOffice Breda vergaderruimte

VERGADERRUIMTE IN BREDA

Onze vergaderruimte in Breda is beschikbaar voor iedereen die een lidmaatschap bij PriOffice heeft. En wil je geen vaste maandelijkse kosten, maar wil je wel graag een keer komen vergaderen? Ook dat kan, zodat je daarmee de volledige vrijheid hebt.

We bieden je graag de flexibele mogelijkheden waar je naar zoekt. Bovendien betaal je een lage prijs, om op een goedkope manier te komen vergaderen in Breda. De locatie is heel representatief en zeer goed bereikbaar vanuit diverse hoeken van Nederland en natuurlijk ook vanuit Belgie. Zo kun jij er verzekerd van zijn dat je iedereen bij elkaar kunt krijgen en met elkaar een effectieve vergadering kunt hebben.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.