VIRTUAL OFFICE SPACE...
OF TOCH NIET?
VIRTUAL OFFICE SPACE...
OF TOCH NIET?

Virtual office: Amsterdam en Rotterdam

Virtual office in Amsterdam of Rotterdam gezocht? De beste plek om flexibel te werken en vergaderen wanneer je dat wilt. Met een betaald of zelfs een gratis lidmaatschap, zodat je zelf altijd alle touwtjes in handen hebt.

En zoek je virtual office space in bijvoorbeeld Amsterdam, waar je ook daadwerkelijk kunt werken? Het is eigenlijk meer dan een virtueel kantoor, al is dit de benaming die je er waarschijnlijk voor gebruikt. Om er te kunnen werken wanneer je wilt, bijvoorbeeld als je zoekt naar een plek om te werken aan een belangrijke opdracht of klus.

Meer dan een virtueel kantoor

Ondanks dat we spreken van een virtual office in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam is het eigenlijk meer dan dat:

  • Virtueel kantoor
    Een virtueel kantoor heeft geen fysieke locatie. Een werkelijk virtuele werkplek bied je vooral de mogelijkheid om online te werken, bijvoorbeeld vanuit huis.
  • Onze werkplekken
    Kies je voor onze werkplekken? Sommigen noemen het een virtual office, terwijl er wel degelijk sprake is van een fysieke locatie. Waar je kunt komen werken. Inclusief de koffie, thee en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op een inspirerende en stimulerende plek.
page-virtual-office

We bieden je op die manier eigenlijk meer dan een virtual office alleen. Toch merken we dat veel van onze klanten spreken van een virtueel kantoor. Waar je de mogelijkheid hebt om te komen werken wanneer je dat wilt. En waar je bovendien kunt vergaderen, door een ruimte te boeken. Iets dat je natuurlijk online kunt doen, om er daarna daadwerkelijk fysiek gebruik van te komen maken.

Virtual office: ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar ons virtual office in Amsterdam, Rotterdam of één van onze andere locaties? Je kunt er zelfstandig komen werken, zowel met een betaald als gratis lidmaatschap. Altijd voor een scherpe prijs, om het betaalbaar te houden.

En wil je komen vergaderen, gaat het je om een training of een workshop die je wilt geven? Daar hebben we de ruimte voor, dankzij de kleine en grotere ruimtes die je kunt gebruiken. Om jouw klanten te ontvangen, als je dat liever niet thuis wilt doen. In ruimtes die je online kunt boeken, waarna je zeker weet dat er voor iedereen een stoel beschikbaar is.

Onze virtual offices in Amsterdam en Rotterdam bevinden zich op makkelijk bereikbare locaties. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer, waardoor zowel jij als jouw klanten of andere relaties er makkelijk kunnen komen. Gelegen op centrale locaties in de steden, zodat je daar regelmatig kunt komen werken of naartoe kunt als er een belangrijke vergadering moet plaatsvinden.

Wil je gebruik maken van een virtual office in Amsterdam of Rotterdam?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.