Virtueel kantoor

Ons virtuele kantoor in Nederland kun je gebruiken om zelfstandig te komen werken. Tijdens een losse dag of op basis van een voordelig abonnement, zelfs met onbeperkte mogelijkheden om te werken wanneer jij dat wilt. En zoek je naar een vergaderruimte die je kunt boeken als je die nodig hebt? Vergader met 2 tot 12 personen of boek de ruimte voor een training, workshop of een andere bijeenkomst die je wilt organiseren.

Let op: Zoek je een virtuele werkplek? Een werkelijk virtuele plek vind je natuurlijk online. Wij bieden je een fysieke locatie waar je kunt komen werken en kunt vergaderen. Dat is letterlijk dus geen virtueel kantoor, maar wel een flexibele locatie waar je naartoe kunt als je dat nodig hebt.

Fijne locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Voor ons virtuele kantoor in Nederland bieden we je meerdere locaties. Hieronder vind je van drie bijzonder geslaagde locaties een toelichting:

  • Amsterdam
    Op zoek naar een virtueel kantoor in de hoofdstad? Gebruik onze locatie op korte afstand van de A9, A4 en A10. Op slechts 11 kilometer van de luchthaven Schiphol en natuurlijk ook met het openbaar vervoer (bus en tram) uitstekend bereikbaar. Op maar 5 minuten lopen van de haltes, zodat je er ook klanten en andere relaties prima kunt ontvangen.
  • Rotterdam
    Flexwerken in Rotterdam en daarvoor op zoek naar een virtueel kantoor waar je naartoe kunt? We hebben een locatie tegenover winkelcentrum Zuidplein en een locatie midden in het centrum, bij de Willemskade. Rotterdam Zuid is maar een paar minuten rijden van de A15, A29 en A16. Rotterdam Centrum is uiteraard uitstekend bereikbaar met verschillende openbaar vervoer.
  • Den Haag
    Zoek je een flexplek in een virtueel kantoor in Den Haag? Op bedrijventerrein Forepark ligt deze mooie locatie waar je comfortabel gratis voor de deur kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer is deze plek goed bereikbaar.

Op de fijne locaties heb je natuurlijk de mogelijkheid om onbezorgd te werken. Door je even niet af te laten leiden en zowel met een goede wifi-verbinding als de koffie die je door de dag heen helpt. En heb je behoefte aan het contact met andere ondernemers? Spreek ze af en toe even aan om wat te netwerken of om gewoon even te sparren, zodat je bovendien het samenwerken met collega-ondernemers bij ons kunt ervaren.

Virtueel kantoor met voordelen

Zoek je naar een virtueel kantoor in Nederland? In ons Virtual Office ervaar je de voordelen van maximale flexibiliteit. Omdat je er kunt komen werken wanneer je wilt en je bovendien zelf bepaalt welke prijs je daarvoor betaalt. Zodat je de kosten goed in de hand kunt houden en je tegelijkertijd kunt werken op de meest fijne locaties.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.