VIRTUELE WERKPLEK OF LIEVER ECHT ERGENS FLEXWERKEN?

Virtuele werkplek gezocht, bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Misschien bedoel je een fysieke plek om echt te kunnen werken, anders dan bij je thuis. In dat geval kunnen we je er bij PriOffice goed mee helpen.

Het is natuurlijk geen echt virtuele werkplek, omdat dit een digitale of online locatie zou zijn. Het is wel een locatie die je online kunt boeken, als je zoekt naar een virtueel kantoor om af en toe te kunnen werken.

FYSIEKE LOCATIE: KVK-GEACCEPTEERD

Je zou dus kunnen spreken van een virtual office, al gaat het in de praktijk om een fysieke locatie. En dat is belangrijk, omdat je daarmee voldoet aan de regels die de Kamer van Koophandel stelt wanneer je jouw bedrijf daar ook wilt vestigen.

Je kunt daadwerkelijk komen werken. En sterker nog, je hebt daarnaast de mogelijkheid om een vergaderruimte te boeken en samen aan de slag te gaan. Het betekent dat je netjes voldoet aan de voorwaarden van de Kamer van Koophandel, dus niets om je druk over te maken.

page-woman-in-coworking-space

VIRTUELE WERKPLEK

De manier waarop wij zorgen voor een virtuele werkplek voorkomt bijvoorbeeld dat je jouw thuisadres bij de Kamer van Koophandel moet opgeven. Bovendien ben je natuurlijk altijd van harte welkom en kun je er bovendien komen vergaderen of zelfs een training of workshop komen geven.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.