Bedrijf inschrijven op ander adres

Werk je als zelfstandig ondernemer vanuit huis? Dan is jouw vestigingsadres hetzelfde als jouw privé-adres. Dat hoeft geen problemen op te leveren, maar betekent wel dat anderen makkelijk na kunnen gaan waar je privé woont. Dat is iets dat niet alle ondernemers graag prijsgeven, zeker niet in een openbaar register zoals het Handelsregister.

Gelukkig is er een alternatief beschikbaar, om jouw bedrijf in te schrijven op een ander adres. Je kunt gebruik maken van een ander vestigingsadres, bijvoorbeeld als je jouw privéadres wilt afschermen voor de KvK. Je voorkomt daarmee dat anderen zomaar kunnen zien waar jij woont.

Let op: wil je het vestigingsadres van jouw bedrijf wijzigen? Dat doe je bij de Kamer van Koophandel. Je kunt alleen gebruik maken van een adres waar je daadwerkelijk kunt werken, omdat dit een van de belangrijke voorwaarden is van de KvK. Onze locaties voldoen netjes aan die richtlijnen, waardoor je daar zonder problemen gebruik van kunt maken.

PriOffice Eindhoven page
PriOffice Den Haag page

Vestigingsadres in bijvoorbeeld Amsterdam of Den Haag

Dus wil je weten wat een vestigingsadres is of waar je jouw bedrijf kunt inschrijven als je het privéadres niet wilt gebruiken? Dat kan bijvoorbeeld op onze locaties in Amsterdam of Rotterdam. Met een betaald abonnement, zodat je bovendien korting krijgt op de kantoorruimte die je er kunt huren. Om er zelf te werken en eventueel ook andere ondernemers te ontmoeten. Of om er bijvoorbeeld een vergadering of een training te organiseren. Zodat je meer krijgt dan een vestigingsadres alleen, om als zelfstandig ondernemer te werken op de manier die voor jou het best werkt.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.