WAT IS EEN VIRTUEEL KANTOOR

Wat is een virtueel kantoor en hoe kun je daar gebruik van maken? Het is een vraag die veel zelfstandigen en ZZP’ers bezighoudt. Bijvoorbeeld als ze hun privéadres liever niet in het Handelsregister zetten. Of als ze veel vanuit het buitenland werken en hier in Nederland toch zoeken naar een kantoorlocatie.

Je kunt in de beide gevallen gebruik maken van een virtueel kantoor. Tenminste, als je daarvoor de definitie gebruikt die wij hanteren. Een echt virtueel kantoor zou alleen digitaal bestaan. Waardoor je niet voldoet aan de voorwaarden van de Kamer van Koophandel, om er ook daadwerkelijk te kunnen werken.

Als wij spreken van een virtueel kantoor bedoelen we eigenlijk een flexibel kantoor. Waar je kunt komen werken als je dat wilt. En dat je kunt gebruiken als vestigingsadres, bijvoorbeeld om jouw privéadres af te schermen.

KVK: PRIVÉADRES AFSCHERMEN

Benieuwd wat een virtueel kantoor is, omdat je jouw privéadres liever niet in het Handelsregister van de KvK hebt staan? Wij helpen je jouw privéadres af te schermen. Door een ander adres te registeren voor jouw bedrijf. Waar je daadwerkelijk kunt komen werken, zodat je netjes voldoet aan de richtlijnen die de Kamer van Koophandel daarvoor heeft opgesteld.

En werk je veel in het buitenland, maar wil je je wel in Nederland inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Ook dan is ons ‘virtuele kantoor’ goed geschikt. Omdat je kiest voor een flexibel kantoor, waar je kunt werken als dat uitkomt. En waar je natuurlijk niet naartoe hoeft als je een tijdje in het buitenland zit.

Je hebt de keuze uit een gratis lidmaatschap en ons betaalde abonnement. Voor een ander vestigingsadres voor jouw bedrijf en voor kantoorruimte die je op een flexibele manier kunt gebruiken. Dus hoe je er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen ervoor dat er een flexibele oplossing beschikbaar is.

page-flexwerken

VIRTUEEL KANTOOR EN MEER DAN DAT

Nu je weet wat een virtueel kantoor is: zoek je meer dan dat? Wij bieden je een flexibel kantoor, met de mogelijkheid om er daadwerkelijk te komen werken. Waardoor het kantoor er niet alleen digitaal is, maar je daar ook echt naartoe kunt.

En sterker nog, je kunt er komen werken en gebruik maken van de vergaderruimtes. Zodat je met 2 tot 12 personen bij elkaar kunt komen, bijvoorbeeld om tijdens één meeting meteen alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Of om een workshop of een training te organiseren. Zodat je bij ons veel meer kanten op kunt dan met wat we kennen als een echt virtueel kantoor.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.