KANTOORRUIMTE HUREN IN BREDA

Kantoorruimte huren in Breda? Wanneer je zoekt naar een flexibele werkplek helpen we je daar natuurlijk graag mee. Met een gratis lidmaatschap om de kosten eenvoudig in de hand te houden of op basis van een voordelig betaald abonnement. Zelfs met de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van de kantoorruimte, om te werken of te vergaderen wanneer het jou uitkomt. En bijvoorbeeld om een cursus of een workshop te organiseren, zodat je er dus echt alle kanten mee op kunt.

Dus zoek je naar flexibele kantoorruimte of een werkplek te huur in Breda? Jij beslist hoe je daar gebruik van maakt op de manier die jou past. Uiteraard met een snelle wifi-verbinding en lekkere koffie, net als de andere noodzakelijke faciliteiten. Om je even helemaal te focussen op die complexe Excel-berekeningen of om nu eindelijk dat stuk te schrijven waarvan de deadline al heel vlot nadert. En zodat je aan de slag kunt met diverse zaken waar je thuis vaak niet aan toe komt. In een fijne kantoorruimte die te huur is in Breda. Per dag of op basis van een maandelijks abonnement waarmee je de voordeligste prijs betaalt.

WERKEN IN FLEXIBELE KANTOORRUIMTE

Wil je kantoorruimte in Breda huren, waar je flexibel gebruik van kunt maken? Je hebt de keuze uit drie interessante mogelijkheden:

EEN LOSSE DAG

Wil je maar af en toe gebruik maken van een flexplek? Boek dan een losse dag voor slechts € 22,50 en maak gebruik van de heerlijke koffie, thee en natuurlijk van een snelle internetverbinding.

ABONNEMENT 2-DAGEN

Ben je van plan vaker te komen werken? Kies dan voor het 2-dagen in de week abonnement voor slechts € 80,00 per maand. Je kunt dan iedere week 2 dagen flexwerken op het kantoor van jouw keuze.

ABONNEMENT ONBEPERKT

Wil je zorgeloos iedere dag kunnen werken, waar en wanneer je wilt? Kies dan voor het onbeperkte abonnement voor slechts € 135,00 per maand. Uiteraard inclusief heerlijke koffie, thee en snel internet.

Zoals je merkt is de werkplek te huur op de manier die jij prettig vindt. Op die manier kun jij heerlijk flexibel en voordelig werken, in een professionele omgeving die ervoor zorgt dat je gedaan krijgt wat moet gebeuren. Met andere ondernemers om je heen of juist even volledig afgezonderd, om je te concentreren en de taken af te ronden waar je al een tijdje mee bezig bent.

VERGADEREN MET COLLEGA’S EN KLANTEN

Benieuwd wat er te huur staat aan kantoorruimte in Breda en wil je daar bovendien graag kunnen vergaderen? Bij ons kan het allebei, dus maak je gebruik van een flexplek die je meer opties geeft.

Je kunt de kantoorruimte huren om zelfstandig te werken, al heb je er ook de mogelijkheid om een training te geven aan je collega’s of je klanten uit te nodigen die graag een keer bij je langskomen. Om een nieuwe opdracht te bespreken of de voortgang door te nemen. In een ruimte voor 2 tot 10 personen, zodat je altijd voldoende plek hebt om op een comfortabele manier met elkaar af te spreken.

Net als de kantoorruimte die te huur is in Breda kun je ook de vergaderplekken gewoon reserveren. Door een email te sturen en er daarmee voor te zorgen dat de ruimte beschikbaar is. Voor jou en de deelnemers aan de training of workshop, die natuurlijk allemaal gebruik kunnen maken van de snelle internetverbinding, de koffie en de thee. Voor fijne faciliteiten, zodat het daar niet aan zal liggen als je een vergadering op kantoor in Breda organiseert.

WORKSHOPS, TRAININGEN EN MEER

En zoek je naar kantoorruimte te huur in Breda die je bovendien kunt gebruiken voor andere activiteiten? We zetten een paar mogelijkheden voor je op een rij:

  • Workshop geven
    Wil je een workshop geven en zoek je daarvoor naar voordelige kantoorruimte die je kunt huren in Breda? Maak er heel flexibel gebruik van. Reken af per dagdeel of gebruik ons abonnement, waarmee je 25% korting krijgt op de huurprijs. Zodat je regelmatig workshops kunt geven, zonder dat je de kandidaten thuis of op een andere dure locatie hoeft te ontvangen.

  • Training organiseren
    Wil je een training organiseren en daarmee een professionele indruk maken? De kantoorruimte die je kunt huren in Breda is daarvoor uitstekend geschikt. Zodat je 2 tot 10 personen kunt trainen, op een plek waar goede wifi beschikbaar is en waar de deelnemers natuurlijk gebruik kunnen maken van de koffie en thee. In een fijne en representatieve omgeving, waarmee je als trainer de juiste indruk maakt.

  • Bijeenkomst plannen
    Wil je een andere bijeenkomst plannen? Zorg ervoor dat je iedereen kunt ontvangen in de vergaderruimtes die er beschikbaar zijn. Waardoor je niet op zoek hoeft naar een andere locatie en sowieso niemand bij je thuis hoeft uit te nodigen. Terwijl jij als zelfstandig ondernemer helemaal flexibel bent en bovendien niet te veel kosten hoeft te maken.

PriOffice Breda flexplekken
PriOffice Breda coworking
PriOffice Breda vergaderruimte

KANTOORRUIMTE HUREN IN BREDA

Wil je kantoorruimte huren in Breda en ben je benieuwd naar de goedkope mogelijkheden? Wij voorkomen dat je daar te veel voor betaalt. Terwijl je toch kunt rekenen op een goed bereikbare locatie. Direct naast de A16 en met gratis parkeerplekken voor de deur en op loopafstand van het station. Gelegen op bedrijventerrein de Haagse Beemden en vlakbij een winkelcentrum met diverse winkels en eetgelegenheden.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.