KANTOORRUIMTE HUREN IN DEN HAAG

Kantoorruimte huren in Den Haag? Wanneer je zoekt naar een flexibele werkplek ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld met ons gratis lidmaatschap waarmee je eenvoudig de kosten in de hand houdt. Of op basis van een voordelig betaald abonnement, waarmee je 25% korting krijgt op het huren van een werkplek. Je hebt zelfs de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze kantoorruimtes, zodat je zonder extra kosten kunt komen werken wanneer het jou uitkomt. En wil je een keer een cursus of een vergadering organiseren? Ook dat is mogelijk, dus je kunt er echt alle kanten mee op.

Dus ben je op zoek naar flexibele kantoorruimte of een werkplek te huur in Den Haag? Dan heb je bij ons de vrijheid om te beslissen hoe je daar gebruik van wilt maken op de manier die jou past. Natuurlijk met een snelle internetverbinding en met goede koffie, net als de andere praktische faciliteiten.

Zodat jij je helemaal kunt storten op het afronden van de boekhouding of om het eindelijk gereed maken van die presentatie, waarvan de datum steeds dichterbij komt. En zodat je optimaal gebruik maakt van je tijd, omdat je veel meer gedaan krijgt dan thuis. In een prettige kantoorruimte die te huur is in Den Haag. Per dagdeel of op basis van een betaald abonnement waarmee je de voordeligste prijs betaalt.

WERKEN IN FLEXIBELE KANTOORRUIMTE

Wil je kantoorruimte in Den Haag huren, waar je flexibel gebruik van kunt maken? Je hebt de keuze uit drie interessante mogelijkheden:

EEN LOSSE DAG

Wil je maar af en toe gebruik maken van een flexplek? Boek dan een losse dag voor slechts € 22,50 en maak gebruik van de heerlijke koffie, thee en natuurlijk van een snelle internetverbinding.

ABONNEMENT 2-DAGEN

Ben je van plan vaker te komen werken? Kies dan voor het 2-dagen in de week abonnement voor slechts € 80,00 per maand. Je kunt dan iedere week 2 dagen flexwerken op het kantoor van jouw keuze.

ABONNEMENT ONBEPERKT

Wil je zorgeloos iedere dag kunnen werken, waar en wanneer je wilt? Kies dan voor het onbeperkte abonnement voor slechts € 135,00 per maand. Uiteraard inclusief heerlijke koffie, thee en snel internet.

Zoals je ziet is de werkplek te huur op de manier die past bij jouw bedrijf. Zo kun je niet alleen flexibel, maar ook heel voordelig werken. In een prettige omgeving die eraan bijdraagt dat je gedaan krijgt wat er gedaan moet worden. En in een sfeervolle omgeving met andere ondernemers om je heen of juist een beetje afgezonderd, zodat je ongestoord kunt werken en echt stappen kunt maken om zaken af te ronden.

VERGADEREN MET COLLEGA’S EN KLANTEN

Benieuwd wat er te huur staat aan kantoorruimte in Den Haag en wil je daar ook graag gebruik maken van vergaderruimtes om met mensen samen te komen? Bij ons kan het allebei, dus maak je gebruik van een flexplek die je meer opties geeft.

Je kunt de kantoorruimte huren voor jezelf om te flexwerken, of juist voor een groep van mensen, zodat je er bijvoorbeeld een presentatie kunt geven aan je collega’s. Of wellicht wil je een keer een klant uitnodigen met wie je graag persoonlijk wilt afspreken om elkaar beter te leren kennen. Omdat het prettiger is om op die manier een nieuwe opdracht te bespreken of juist de voortgang door te nemen. Je kunt terecht in onze ruimtes voor 2 tot 10 personen, zodat je altijd voldoende plek hebt om op een prettige manier met elkaar af te spreken.

Net als de kantoorruimte die te huur is in Den Haag kun je ook de vergaderplekken vooraf reserveren door een email te sturen. Zo weet je zeker dat de ruimte beschikbaar is voor jou en de deelnemers aan de training of presentatie. En natuurlijk kan iedereen gebruik maken van de snelle internetverbinding, de heerlijke koffie en de thee, net als de andere aanwezige faciliteiten. Het zal je dus aan niets ontbreken wanneer je een vergadering op ons kantoor in Den Haag organiseert.

WORKSHOPS, PRESENTATIES EN MEER

En zoek je naar kantoorruimte te huur in Den Haag die je bovendien kunt gebruiken voor andere activiteiten? We zetten een paar mogelijkheden voor je op een rij:

  • Workshop organiseren
    Ben je van plan een workshop te organiseren en zoek je daarvoor naar voordelige kantoorruimte die je kunt huren in Den Haag? Maak er heel flexibel gebruik van. Reken af per dagdeel en betaal de voordeligste prijs met het Plus abonnement, waarmee je 25% korting krijgt op de huurprijs. Zodat je regelmatig workshops kunt geven, zonder dat je de deelnemers thuis of op een andere dure locatie hoeft te ontvangen.

  • Presentatie geven
    Wil je een presentatie geven en daarmee een professionele indruk maken? De kantoorruimte die je kunt huren in Den Haag is daarvoor uitstekend geschikt. Zodat je 2 tot 10 personen kunt uitnodigen, op een plek waar goede wifi beschikbaar is en waar alle aanwezigen natuurlijk gebruik kunnen maken van de een heerlijke kop koffie of thee. Op een representatieve en goed bereikbare locatie, waarmee je als trainer de juiste indruk maakt.

  • Bijeenkomst plannen
    Wil je een ander soort bijeenkomst plannen? Wij zorgen er met onze vergaderruimtes voor dat jij iedereen kunt ontvangen en een plekje kunt geven. Dus je hoeft niet langer te zoeken naar een geschikte locatie of bijvoorbeeld mensen bij je thuis uit te nodigen. Bij ons ben jij als zelfstandig ondernemer volledig flexibel en weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

KANTOORRUIMTE HUREN IN DEN HAAG

Wil je kantoorruimte huren in Den Haag en ben je benieuwd naar de goedkope mogelijkheden? Wij garanderen dat je bij ons de voordeligste prijs betaalt. Terwijl je ook kunt rekenen op een representatieve en goed bereikbare locatie. Direct naast de A4 en A12 gelegen bij het Prins Clausplein met gratis parkeerplekken voor de deur. Gelegen tegenover het iconische ADO stadion, en met alle gemakken voorzien.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.