FLEXIBELE KANTOORRUIMTE IN ROTTERDAM
FLEXIBELE KANTOORRUIMTE IN ROTTERDAM

Kantoorruimte huren in Rotterdam

Kantoorruimte huren in Rotterdam? Als je zoekt naar een flexibele werkplek helpen we je daar graag mee. Met een gratis lidmaatschap om de kosten eenvoudig in de hand te houden of op basis van een voordelig betaald abonnement. Zelfs met onbeperkte mogelijkheden om de kantoorruimte te gebruiken, zowel om te werken als om te vergaderen wanneer jij dat wilt. En bijvoorbeeld om een training of een workshop te organiseren, zodat je daar echt alle kanten mee op kunt.

Dus zoek je naar flexibele kantoorruimte of een werkplek te huur in Rotterdam? Jij bepaalt hoe je daar gebruik van wilt maken. Natuurlijk met een goede wifi-verbinding en heerlijke koffie, net als de andere belangrijke voorzieningen. Om hard te werken aan die uitdagende Excel-sheet of om eindelijk dat artikel af te maken waarvan de deadline snel dichterbij komt. En zodat je aan de slag kunt met alles waar je thuis niet aan toe komt. In een fijne kantoorruimte die te huur is in Rotterdam. Per dagdeel of op basis van een betaald abonnement met belangrijke voordelen.

Werken in flexibele kantoorruimte

Wil je kantoorruimte in Rotterdam huren, waar je flexibel gebruik van kunt maken? Je hebt de keuze uit drie interessante mogelijkheden:

BASIC

Geen maandelijkse kosten

Het gratis lidmaatschap, waar je geen vaste kosten voor hoeft te maken. De kantoorruimte in Rotterdam die je wilt huren reken je af per dagdeel. Uiteraard inclusief de koffie, thee en alle faciliteiten die er beschikbaar zijn. Zodat je de kosten eenvoudig in de hand houdt en om er te kunnen werken als jij dat nodig hebt.

PLUS

€ 29,95 per maand

Een betaald abonnement, waarmee je 25% korting krijgt op de huur van de kantoorruimte in Rotterdam. Een voordelige keuze, waarmee je ook voordelig gebruik kunt maken van de vergaderruimte voor 2 tot 12 personen. En wil je ons adres gebruiken als jouw KvK-vestigingsadres? Ook dat kan, zodat je daar jouw privéadres niet voor hoeft in te zetten.

UNLIMITED FLEXWERKEN

+ € 25,- per maand

De meest complete keuze, als upgrade op het Plus abonnement, waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van de flexibele kantoorruimte in Rotterdam. En waarmee je 35% korting krijgt op de huur van de vergaderruimtes. En wil je op één van onze andere locaties komen werken? Ook dat kan, want ongeacht waar je gevestigd bent, je kunt overal flexwerken en vergaderen.

Zoals je merkt is de werkplek te huur op de manier die jij prettig vindt. Altijd met de mogelijkheid om flexibel te werken, in een professionele omgeving die ervoor zorgt dat je gedaan krijgt wat er moet gebeuren. Met collega-ondernemers in de buurt of juist even afgezonderd, om je te concentreren en de meters te kunnen maken die belangrijk zijn.

Vergaderen met collega’s en klanten

Benieuwd wat er te huur staat aan kantoorruimte in Rotterdam en wil je daar bovendien graag kunnen vergaderen? Bij ons kan het allebei, dus maak je gebruik van een flexplek die je meer mogelijkheden biedt.

Je kunt de kantoorruimte huren om zelfstandig te werken, al heb je er ook de mogelijkheid om te vergaderen met collega-ondernemers of klanten die graag een keer bij je langskomen. Om een nieuwe opdracht te bespreken of de voortgang door te nemen. In een ruimte voor 2 tot 12 personen, zodat je altijd voldoende ruimte hebt om op een fijne manier met elkaar af te spreken.

Net als de kantoorruimte die te huur is in Rotterdam kun je ook de vergaderplekken gewoon boeken. Door online te reserveren en er daarmee voor te zorgen dat de ruimte beschikbaar is. Voor jou en de collega-ondernemers of klanten, die natuurlijk allemaal gebruik kunnen maken van de wifi-verbinding, de koffie en de thee. Voor fijne faciliteiten, zodat het daar niet aan zal liggen als je een vergadering op kantoor in Rotterdam organiseert.

Workshops, trainingen en meer

En zoek je naar kantoorruimte te huur in Rotterdam die je bovendien kunt gebruiken voor andere activiteiten? We zetten een paar mogelijkheden voor je op een rij:

  • Workshop geven
    Wil je een workshop geven en zoek je daarvoor naar kantoorruimte die je kunt huren in Rotterdam? Maak er heel flexibel gebruik van. Reken per dagdeel af of gebruik ons abonnement, waarmee je tot 35% korting krijgt op de huurprijs. Zodat je regelmatig workshops kunt geven, zonder dat je de kandidaten thuis of op een andere dure locatie hoeft te ontvangen.

  • Training organiseren
    Wil je een training organiseren en daarmee een professionele indruk maken? De kantoorruimte die je kunt huren in Rotterdam is daarvoor uitstekend geschikt. Zodat je 2 tot 12 personen kunt trainen, op een plek waar goede wifi beschikbaar is en waar de deelnemers natuurlijk gebruik kunnen maken van de koffie en thee. In een fijne en representatieve omgeving, waarmee je als trainer de juiste indruk maakt.

  • Bijeenkomst plannen
    Wil je een andere bijeenkomst plannen? Zorg ervoor dat je iedereen kunt ontvangen in de vergaderruimtes die er beschikbaar zijn. Waardoor je niet op zoek hoeft naar een andere locatie en sowieso niemand bij je thuis hoeft uit te nodigen. Terwijl jij als zelfstandig ondernemer helemaal flexibel bent en bovendien niet te veel kosten hoeft te maken.

Kantoorruimte huren in Rotterdam

Wil je kantoorruimte huren in Rotterdam en ben je benieuwd naar de goedkope mogelijkheden? Wij voorkomen dat je daar te veel voor betaalt. Terwijl je ondertussen kunt rekenen op een goed bereikbare locatie. Dichtbij de A15, A29 en A16 en natuurlijk ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Gelegen tegenover winkelcentrum Zuidplein, voor kantoorruimte die aan al je wensen voldoet.

Ben je er klaar voor om kantoorruimte in Rotterdam te huren?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.