WONEN IN DUITSLAND EN WERKEN IN NEDERLAND

Wil je wonen in Duitsland en werken in Nederland, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Het wonen over de grens kan een wens zijn, en dat krijg je zelf waarschijnlijk goed voor elkaar. Je kunt jouw bedrijf dan over de grens in Nederland inschrijven, door gebruik te maken van ons inschrijfadres.

Je schrijft jouw bedrijf in bij de Nederlandse KvK, door het adres te gebruiken dat wij daarvoor beschikbaar hebben in Arnhem (Duiven). Het is een adres van een fysieke locatie, waar je bovendien de mogelijkheid hebt om te komen werken. Dat is belangrijk, omdat het een belangrijke voorwaarde is die de KvK stelt om je inschrijving te accepteren.

Dus wil je in Duitsland wonen en in Nederland werken? Wij zorgen ervoor dat je de beiden met elkaar kunt combineren. Én dat je een plek hebt om heel flexibel te werken, door de ruimte online te reserveren.

NET OVER DE GRENS

Woon je net over de grens in Duitsland en werk je vooral voor Nederlandse opdrachtgevers? Het kan prettig zijn om een bedrijf in te schrijven in Nederland. Dat wekt vertrouwen en maakt het misschien ook wel makkelijker, afhankelijk van de diensten die je aanbiedt of wat je precies doet.

Dus wil jij werken in Nederland, terwijl je een woonhuis hebt net over de Duitse grens? Met ons inschrijfadres ligt dat gewoon in Nederland. Zo kun je een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel in Nederland gebruiken. Dat biedt je klanten vertrouwen en zorgt ervoor dat je jouw adres in Duitsland niet hoeft te gebruiken voor het bedrijf dat je wilt vestigen.

PriOffice Arnhem (Duiven) - page

INSCHRIJVEN EN KOMEN WERKEN

Je kunt jouw bedrijf op ons adres inschrijven, waarna je bovendien de mogelijkheid hebt om er te komen werken. We schrijven maar een bepaald aantal ondernemers in per locatie. Zo zorgen we ervoor dat je er een flexplek kunt reserveren. Bovendien voldoen we op die manier aan de belangrijke eis die de Kamer van Koophandel daaraan stelt.

Je kunt de flexplek online reserveren, als je in Nederland wilt komen werken. En wil je vergaderen, bijvoorbeeld met klanten, leveranciers of andere zakelijke relaties? Nodig ze uit op onze locatie over de grens. Je kunt ze ontvangen op een representatieve locatie, waar je bovendien zelf terecht kunt als je zoekt naar een plek om goed te kunnen werken.

PriOffice Arnhem flexplekken

WONEN IN DUITSLAND EN WERKEN IN NEDERLAND

Wij zorgen ervoor dat je kunt wonen in Duitsland en dat je ondertussen kunt werken in Nederland. Het is voor ondernemers op of net over de grens veelal de ideale combinatie. Je voldoet netjes aan de regels en richtlijnen die er gelden, terwijl je een goede indruk maakt op (nieuwe) klanten. Zo weet je zeker dat dit goed geregeld is, en heb je jouw Duitse woonadres niet nodig om het bedrijf officieel in te schrijven.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.