WEL DE LUSTEN
NIET DE LASTEN
WEL DE LUSTEN
NIET DE LASTEN

Jouw pand als flexkantoor

Staat jouw pand te huur of te koop, maar heb je nog weinig zicht op verhuur of verkoop?
Vervelend, omdat de vaste lasten natuurlijk gewoon doorlopen.

Door de grote golf thuiswerkende ondernemers en werknemers is de behoefte aan vaste kantoorruimte kleiner dan ooit. Toch zijn er wel mogelijkheden, omdat de vraag naar flexkantoren juist enorm toeneemt.

Het is heel andere markt die vraagt om een andere benadering en oplossing, iets waar wij je goed mee kunnen helpen. En biedt zich toch een vaste huurder of koper aan? Dan zijn we natuurlijk zo weer weg.

Jij het kantoor, wij zorgen voor inkomen

Zolang jouw pand te huur of te koop staat helpen we je graag meeprofiteren van de groeiende markt voor flexplekken en flexibele kantoorruimte.

Hoe werkt dat?

Heel eenvoudig: jij zorgt voor het pand, netjes verzorgd en gestoffeerd.

Wij zorgen voor inkomen, met de ondernemers die flexruimte bij ons boeken. Dat doen we al jaren met veel succes. En nu zelfs met zoveel succes dat onze eigen panden niet langer voldoende ruimte bieden voor alle vraag. Jouw probleem is dus onze oplossing, en andersom.

Wij zorgen voor:

  • Flexwerkers: dit zijn onze leden

  • Uitgebreide en permanente screening

  • Een lidmaatschapsovereenkomst

  • De gehele (financiële) administratie

  • Een zakelijke, nette en vrolijke inrichting van jouw pand

  • Elektronische toegangscontrole

  • Onze persoonlijke klantenservice

  • Inkomen uit jouw pand

Jouw voordelen

maximale-flexibiliteit

100% flexibel

Huurder of koper voor jouw pand gevonden? We leveren het pand leeg, netjes en natuurlijk op tijd aan je op. Jij blijft dus net zo flexibel als je nu al bent.

je-hoeft-niets-te-doen

Geen omkijken

Jij houdt het pand in goede staat, en hebt daarnaast nergens omkijken naar. Wij zorgen voor de zakelijke inrichting die de flexwerkende ondernemer verwacht.

je-ontvangt-inkomsten

Inkomsten uit jouw pand

Je ontvangt een vooraf afgesproken deel van de lidmaatschapskosten die onze leden betalen. Daarnaast ontvang je een deel van de huur voor een flexplek of vergaderruimte. Dankzij onze open boekhouding is precies duidelijk welk inkomen jouw pand oplevert.

jouw-pand-leefbaar

Aangename leefbaarheid

Dankzij onze flexwerkers blijft jouw pand leefbaar en is er reuring. Wel zo aantrekkelijk voor de verkoop, omdat we zo samen verloedering voorkomen. Uiteraard doen wij de controle van de bezoekers, zodat ze 100% coronaproof komen werken.

jouw-pand-in-de-etalage

In de etalage

Onze flexwerkers zijn misschien wel jouw volgende huurder of koper. Als onze flexwerkende ondernemers doorgroeien brengen we jullie graag met elkaar in contact. Uiteraard stappen wij er dan tussenuit.

geen-risicos

Geen risico’s

Je loopt geen risico, niet financieel en niet op andere gebieden. Wij doen de screening, het cameratoezicht en elektronische toegangscontrole, zonder sleutels. Zo zijn we al jaren succesvol.

Enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden?