BREDA
BREDA
PriOffice
PriOffice

Locatie Breda

Deze praktische locatie is op het bedrijventerrein Haagse Beemden en wij zitten op de gehele 1e etage. Het kantoor heeft een zakelijke uitstraling aan de buitenkant maar een warme uitstraling van binnen. Er zijn diverse grotere en kleinere bureaus aanwezig waar je comfortabel aan kunt werken. Ook zijn er 2 akoestische units voor als je bijvoorbeeld even ongestoord wilt bellen of gewoon wat meer privacy wilt. En wil je in een ontspannen setting met een klant iets bespreken? Ga dan aan de bartafel zitten of in de lounge hoek. Kortom, voor alle behoeften is er een passende plek.

Bereikbaarheid

Eén van de prettige eigenschappen van dit kantoor is dat het zeer goed bereikbaar is. Wanneer je met de auto komt ben je in een mum van tijd op plaats van bestemming. Het kantoor is namelijk vlak naast de A16 gelegen dus je kunt de drukte van de stad vermijden. Eenmaal aangekomen kun je de auto gratis voor de deur parkeren dus ook daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Op slechts een paar minuten lopen afstand bevindt zich het treinstation Prinsenbeek dus ook wanneer je reist met het OV zit je goed.  Naast de trein is er tevens een directe busverbinding met Breda centrum.

  • Een praktische locatie met uitstekende bereikbaarheid

  • Op loopafstand van station Prinsenbeek

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Winkels en eetgelegenheden in de nabije omgeving

  • Een aangename sfeer en veel daglicht

  • Naast flexplekken en vergadergelegenheid, binnenkort ook vaste kantoorruimte beschikbaar

PriOffice Breda 6 werkplekken
PriOffice Breda coworking
PriOffice Breda flexplekken
PriOffice Breda vergaderruimte

Ben je er klaar voor en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.