DEN HAAG
DEN HAAG
PriOffice

Locatie Den Haag

Ons representatieve kantoor heeft een van de mooiste locaties op bedrijventerrein Forepark en is direct zichtbaar vanaf de A12. De kantoorruimte en flexplekken bevinden zich recht tegenover het iconische ADO stadion, waarop je dus zicht hebt vanaf jouw bureaustoel.

Op deze locatie vind je onze vaste kantoorruimtes, flexplekken en vergaderruimtes. Bovendien is er een loungeruimte voor een kop koffie of een ontspannen (gezamenlijke) lunch. Uiteraard is deze locatie geschikt als vestigingsadres en postadres voor jouw bedrijf.

Goede bereikbaarheid in Den Haag

Onze locatie voor kantoorruimte, flexplekken en vergaderruimte ligt direct naast het Prins Clausplein. Dat maakt de locatie goed bereikbaar vanaf de A4, A12 en A13, dus vanuit alle hoeken van Nederland. Parkeren kan gewoon voor de deur en is gratis.

Dankzij twee directe busverbindingen naar NS-stations in de omgeving (RandstadRail) is de locatie ook met het openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar. Tijdens spitsuren rijdt er een sneldienst in 10 minuten rechtstreeks naar Den Haag Centraal.

  • Naast Prins Clausplein (A12, A4, A13)

  • Vlakbij restaurant met heerlijke broodjes (afhalen en bestellen)

  • Gratis parkeren: voor de deur en in de omgeving

  • Openbaar vervoer op <10 minuten lopen (Randstadrail)

PriOffice Den Haag page

Meer foto’s volgen na de verbouwing!

Ben je klaar om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten?

Bel ons, stuur een email of chat met onze medewerkers via de contactpagina.