DEN HAAG
DEN HAAG
PriOffice

Flexplek

Flexwerken in Den Haag doe je met uitzicht op het ADO stadion, dus hoe Haags wil je het hebben! Gelukkig heb je geen last van de drukte zoals in het Haagse centrum, want op deze locatie in het Forepark kun je heerlijk voor de deur en gratis parkeren.

Je kunt plaatsnemen aan een van de hoge tafels waar je al snel interactie hebt met andere ondernemers. Of je kunt gebruik maken van de bureaus met ergonomische bureaustoelen, zodat je flink wat meters kunt maken. Kortom, je kunt gaan zitten waar je wilt. Als de spreekkamer/vergaderruimte vrij is en je hebt wat meer privacy nodig, kun je ook daar gaan zitten. Fijn als je bijvoorbeeld wilt bellen en geen toehoorders nodig hebt..:-)

PriOffice Rotterdam coworking
PriOffice Rotterdam flexplekken
PriOffice Rotterdam werkplekken

Natuurlijk is er ook Wifi met een hoge snelheid, zodat je vlot door kunt werken. En werk je regelmatig op het kantoor in Den Haag en vind je het fijn om wat spullen daar te laten? Gebruik dan de lockers zodat je jouw benodigdheden veilig op kunt bergen.

In de keuken vind je thee, koffie en een Nespresso machine waar je kunt pakken waar je behoefte aan hebt. Ook staat er een koelkast en een magnetron waar je gebruik van kunt maken voor bijvoorbeeld je lunch.

Reserveren

Flexwerken is alleen mogelijk voor PriOffice leden. En omdat we er zeker van willen zijn dat er voor iedereen een comfortabele plek is om te werken, dien je altijd minimaal 1 dag van tevoren te reserveren. Bel (085 – 30 13 777) of stuur een mailtje (reserveren@prioffice.eu) en vertel ons wanneer je wilt komen werken en op welke locatie. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via email en we zorgen dat je toegang hebt.

PriOffice Rotterdam coworking space

Toegang via de app

Alle locaties van PriOffice zijn onbemand, oftewel zonder receptie. Dat betekent dat je zelf naar binnen gaat via de EVVA Airkey app op je telefoon. Wij zorgen ervoor dat je toegang hebt op de tijden dat je hebt gereserveerd. In Den Haag kun je iedere werkdag terecht tussen 08:00-19:00 uur.

Kosten

Flexwerken gaat altijd per dag, ook al ben je maar een paar uurtjes aanwezig.

  • Wil je incidenteel een dag komen werken? Boek dan een losse dag.
  • Wil je regelmatig komen werken? Kies dan één van onze voordelige flex-abonnementen.

Hieronder vind je de actuele tarieven. Wanneer je bij PriOffice gevestigd bent en dus het Plus abonnement hebt, krijg je 25% korting op de standaard tarieven.

FLEXWERKENSTANDAARD-25% (bij PLUS)
Eén losse dag€ 20,00€ 15,00
Abonnement 2-dagen per week*€ 73,35 p/m€ 55,00 p/m
Abonnement onbeperkt*€ 132,00 p/m€ 99,00 p/m
* op werkdagen

Tip! Deze flex-abonnementen staan los van je Plus abonnement.
Je kunt het flex-abonnement dus per maand aan- en uitzetten, terwijl je Plus abonnement (vestigingsadres) doorloopt. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld langere tijd op vakantie bent, zodat je niet onnodig kosten maakt voor het flexwerken terwijl je er geen gebruik van maakt. Op het flex-abonnement zit geen opzegtermijn.

Ben je er klaar voor en wil je flexwerken bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.