DEN HAAG
DEN HAAG
PriOffice

Vergaderruimte

Ook om te vergaderen ben je bij PriOffice Den Haag aan het juiste adres. Of voor het geven van een training of een workshop. Deze locatie beschikt over een tweetal ruimtes waar je gebruik van kunt maken:

  • Spreekruimte
    In deze ruimte vind je drie comfortabele fauteuils waarin je ontspannen een gesprek kunt voeren. Dit is dus vooral geschikt voor bijvoorbeeld een coaching gesprek of een informele meeting waarbij je geen tafel nodig hebt.

PriOffice Rotterdam spreekkamer
  • Vergaderkamer
    Deze ruimte biedt plek voor 10 personen die aan een grote tafel kunnen zitten. Er hangt een whiteboard aan de muur dus die kan naar hartenlust gebruikt worden om aantekeningen op te maken. Ook is er een TV die aangesloten kan worden op een laptop.

PriOffice Rotterdam kleine vergaderkamer

Vergaderfaciliteiten

Voor jouw vergadering of training biedt PriOffice diverse faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk aan een flip-over, een whiteboard en/of een TV waarop een laptop aangesloten kan worden. Heb je iets specifieks nodig voor jouw meeting? Neem dan even contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Tijdens de vergadering is er voor de deelnemers koffie (Nespresso machine) en thee beschikbaar in de keuken en ook staan er waterkannen. In de keuken is een koelkast en een magnetron dus je kunt zelf lunch meenemen of iets bestellen. Een lokale suggestie is brasserie Sallo’s. Dit bedrijf staat los van PriOffice dus je dient zelf de bestelling te organiseren.

Reserveren

Een vergaderruimte reserveer je minimaal 1 werkdag van tevoren en per dagdeel. Een dagdeel is een blok van 4 uur in de ochtend of de middag. Op verzoek kan het ook in de avond of in het weekend, maar dit is niet gegarandeerd. Tevens geldt op deze tijden een toeslag van 25%.

Een reservering maken doe je als volgt:

  • Stuur een mail naar reserveren@prioffice.eu
  • Geef aan op welke PriOffice locatie je wilt vergaderen
  • Op welke datum + tijd
  • En met hoeveel personen

Je ontvangt vervolgens een bevestiging via email en we zorgen dat je toegang hebt.

Toegang via de app

Alle locaties van PriOffice zijn onbemand, oftewel zonder receptie. Dat betekent dat je zelf naar binnen gaat via de EVVA Airkey app op je telefoon. Wij zorgen ervoor dat je toegang hebt op de tijden dat je hebt gereserveerd.

In Den Haag kun je iedere werkdag terecht tussen 08:00-19:00 uur.

Kosten

De hieronder vermelde kosten zijn per dagdeel, ongeacht of je die volledige 4 uur aanwezig bent of niet. Het bedrag is afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt aan de vergadering en is als volgt opgebouwd:

VERGADEREN (per dagdeel)STANDAARD-25% (met PLUS)
Spreekkamer 2/4 personen € 40,00€ 30,00
Vergaderruimte 5-7 personen€ 120,00€ 90,00
Vergaderruimte 8-10 personen€ 163,35€ 122,50

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief gebruik van Wifi of bedraad internet, onbeperkt koffie en/of thee en gebruik van diverse presentatiemiddelen, gedurende de reserveringsperiode.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Ben je er klaar voor en wil je vergaderen bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.