PIJNACKER - VOOR WEBSHOPS
PIJNACKER - VOOR WEBSHOPS
PriOffice

Post- en pakketadres in Pijnacker

Jouw post- en pakketadres in Pijnacker regel je bij PriPost en PriParcel. Zowel PriPost, PriParcel als PriOffice zijn onderdeel van een groep bedrijven die jou het ondernemen zo makkelijk mogelijk maken. PriPost regelt jouw post, PriParcel jouw pakketten en PriOffice biedt plekken voor flexwerken, vergaderen en vaste kantoorruimte.

PriPost neemt postverwerking serieus. Wij halen de post meerdere keren per week op van jouw postadres in Pijnacker. Vervolgens verwerken we dat efficiënt vanuit onze centrale locatie in Nederland. De PriPost Postbox kost slechts € 5,95 per maand plus een klein bedrag voor de verwerking van jouw fysieke post.

PriParcel is gevestigd in deze locatie in Pijnacker en ontvangt en verwerkt jouw pakketten. PriParcel doet dat voor tal van bedrijven en particulieren van over de hele wereld en ook voor veel webshops.

Pakketten ontvangen

Onze locatie in Pijnacker is in samenwerking met PriParcel speciaal ingericht voor het ontvangen en verwerken van pakketten.

PriParcel ontvangt pakketten vanuit alle hoeken van de wereld om deze vervolgens te consolideren en door te sturen naar ieder, willekeurig adres wereldwijd. Ook helpt PriParcel veel webshops bij de ontvangst en afhandeling van webshop retouren.

Wanneer je als webshop vestigt op dit adres, heb je dus alles overzichtelijk op één centrale plek in het land:

 • Een KvK vestigingsadres,
 • Een zakelijk postadres
 • En een pakketadres voor leveringen en webshop retouren

Postverwerking: scannen of doorsturen

Jij bepaalt hoe we de post verwerken die je ontvangt op jouw postadres in Pijnacker:

 • Scannen
  We scannen jouw post zodra het binnenkomt, zodat je dit digitaal kunt lezen. Jij bepaalt of we eerst de envelop scannen of dat we die meteen openmaken en de inhoud voor je scannen.
 • Doorsturen
  We sturen de post fysiek naar je door, verzameld in een grotere envelop. Dat kan zowel naar een adres in Nederland als naar locaties over heel de wereld.
 • Bewaren
  We bewaren jouw post, bijvoorbeeld als je tijdelijk in het buitenland bent. Zodra je zelf weer post kunt ontvangen sturen we het alsnog naar je door.

Tip: lees bij PriPost meer over de verschillende vormen van verwerken en de tarieven die we berekenen. Eventuele reclame filteren we er standaard gratis voor je uit.

PriPost-logo
postverwerking

Ben je er klaar voor en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.