PIJNACKER - VOOR WEBSHOPS
PIJNACKER - VOOR WEBSHOPS
PriOffice

Vestigingsadres in Pijnacker

Met een vestigingsadres in Pijnacker kun je zaken en privé scheiden. Of je houdt jouw thuisadres privé, dus uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Wat de reden ook is, het is ons PriOffice-adres in Pijnacker dat bij de KvK bekend wordt.

Dat adres mag je vermelden op jouw website, briefpapier en andere communicatiemiddelen. Als klanten jouw adres Googlen vinden ze dan bovendien een kantooradres in plaats van een woning. Andere bedrijven nemen je daardoor automatisch serieuzer. Verder is het natuurlijk een fijne plek waar je jouw bedrijf kunt laten groeien en waar je als webshop je retouren kunt laten afleveren.

Eén vestigingsadres: op al onze locaties komen werken

Je schrijft je in op ons adres in Pijnacker. Daar kun je bovendien al je pakketten laten bezorgen, die netjes door PriParcel worden verwerkt.

Bovendien ben je welkom om te flexwerken of vergaderen op al onze andere locaties. Het maakt je ultiem flexibel, zodat je door heel Nederland kunt werken en met klanten of andere zakelijke relaties kunt afspreken.

Netjes volgens de regels van de Kamer van Koophandel

We werken bij PriOffice in nauw overleg met de Kamer van Koophandel, en 100% volgens hun richtlijnen en regels. Jij voldoet netjes aan de voorwaarden, omdat we slechts een beperkt aantal ondernemers laten inschrijven op onze locaties.

Je sluit het PriOffice Plus-lidmaatschap af. Daarvan ontvang je de huurovereenkomst, die je kunt gebruiken om bij de KvK aan te tonen dat je een vestigingsadres huurt én dat je daar je werkzaamheden kunt uitvoeren. Jij voldoet helemaal aan de regels, dus je hoeft je nergens druk om te maken.

Kosten vestigingsadres in Pijnacker

Maandelijks abonnement

  • PriOffice lidmaatschap: € 32,50

  • PriPost abonnement: € 5,95


Totaal: € 38,00

Eenmalige kosten (bij aanmelding)

  • Administratiekosten: € 34,50

  • Borg: € 100,-

(over de borg wordt geen BTW gerekend)

Optionele kosten 

Tip: wil je meerdere bedrijven vestigen bij PriOffice? We leggen je graag uit hoe dat werkt op deze pagina.

Jouw vestigingsadres aanpassen: zo doe je dat

Je ontvangt van ons een huurovereenkomst. Daarin leggen we je precies uit hoe je het vestigingsadres kunt aanpassen op de website van de Kamer van Koophandel.
Of lees hier alvast hoe dat werkt.

Tip: gaat het om een vestigingsadres voor een nieuw bedrijf? Print de huurovereenkomst. Neem die mee naar de afspraak met de Kamer van Koophandel of de notaris.

Ben je er klaar voor en wil je jouw vestigingsadres bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.