AMSTERDAM II
AMSTERDAM II
PriOffice

Flexplek

Wanneer je bij ons een flexplek in Amsterdam huurt, zit je praktisch en comfortabel in ons modern ingerichte kantoor. Je kunt gratis parkeren bij het kantoor en er zijn diverse winkels en eetgelegenheden in de nabije omgeving.

Er zijn verschillende soorten bureaus, treinbanken en zitjes waar je aan kunt plaatsnemen. Je kunt kiezen om de interactie op te zoeken met andere ondernemers of juist wat meer privacy te nemen. Als de akoestische unit vrij is kun je ook daar gaan zitten. Fijn als je bijvoorbeeld ongestoord klanten wilt bellen. Kortom, je kunt gaan zitten waar je wilt, afhankelijk van je stemming of de situatie van je werk.

PriOffice Amsterdam flexplekken
PriOffice Amsterdam coworking
PriOffice Amsterdam flexplekken

Naast snel internet en comfortabele werkplekken met ergonomische stoelen kun je tevens gebruikmaken van een locker, zodat je jouw persoonlijke spullen kunt opbergen. Handig wanneer je bijvoorbeeld even een wandeling gaat maken of lunch gaat halen.

In de compleet ingerichte keuken met onder andere een koelkast en magnetron, vind je thee, koffie en een Nespresso machine waar je vrij gebruik van kunt maken.

Reserveren

Een flexplek resereveren is alleen mogelijk voor PriOffice leden. En omdat we er zeker van willen zijn dat er voor iedereen een comfortabele plek is om te werken, dien je altijd minimaal 1 werkdag van tevoren te reserveren. Bel (085 – 30 13 777) of stuur een mailtje ([email protected]) en vertel ons wanneer je wilt komen werken en op welke locatie. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via email en we zorgen dat je toegang hebt met een digitale sleutel en de EVVA airkey app.

PriOffice Amsterdam werkplekken

Toegang via de app

Alle locaties van PriOffice zijn onbemand, oftewel zonder receptie. Dat betekent dat je zelf naar binnen gaat via de EVVA Airkey app op je telefoon. Wij zorgen ervoor dat je toegang hebt op de tijden dat je hebt gereserveerd.

In Amsterdam II kun je iedere werkdag terecht tussen 08:00-19:00 uur.

Kosten

Een flexplek is allen per hele dag te boeken (kantoortijden).

  • Wil je incidenteel een dag komen werken? Boek dan een losse dag.
  • Wil je regelmatig komen werken? Kies dan één van onze voordelige flex-abonnementen.

Hieronder vind je de actuele tarieven. Wanneer je bij PriOffice gevestigd bent en dus het Plus abonnement hebt, krijg je 25% korting op de standaard tarieven.

FLEXWERKENSTANDAARD-25% (bij PLUS)
Eén losse dag€ 26,50€ 20,00
Abonnement 2-dagen per week*€ 100,00 p/m€ 75,00 p/m
Abonnement onbeperkt*€ 166,50 p/m€ 125,00 p/m
* op werkdagen

Tip: Een flex-abonnement staat los van je PriOffice lidmaatschap
Je kunt het flex-abonnement dus per maand aan- en uitzetten, terwijl je PriOffice lidmaatschap met je vestigingsadres doorloopt. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld langere tijd op vakantie bent, zodat je niet onnodig kosten maakt voor het flexwerken terwijl je er geen gebruik van maakt.

Ben je er klaar voor en wil je flexwerken bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.