AMSTERDAM II
AMSTERDAM II
PriOffice

Vergaderruimte

Wanneer je een vergaderruimte in Amsterdam nodig hebt, bijvoorbeeld voor het geven van een een training of workshop, ben je bij PriOffice Amsterdam aan het juiste adres. Deze locatie beschikt over verschillende vergaderruimtes waar je gebruik van kunt maken:

  • Spreekruimte
    In deze ruimte vind je twee comfortabele fauteuils en een bank waarin je ontspannen een gesprek kunt voeren. Dit is dus vooral geschikt voor bijvoorbeeld een coaching gesprek of een informele meeting waarbij je geen tafel nodig hebt. De ruimte is niet afgesloten maar zit in de open ruimte naast de keuken.

PriOffice Amsterdam zithoek
  • Vergaderruimtes
    Er zijn twee af te sluiten vergaderruimtes aanwezig waar je kunt vergaderen met 8 tot 10 personen. Met comfortabele stoelen en grote tafels kunnen de belangrijkste zaken in een prettige sfeer worden besproken.

PriOffice Amsterdam vergaderruimte

Vergaderfaciliteiten

Voor jouw vergadering of training biedt PriOffice diverse faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Presentatiematerialen zoals een flipchart met papier of een whitebord zijn beschikbaar op de locatie. Er is ook een smart TV aanwezig met wifi en ingebouwde Chromecast en deze is eenvoudig aan te sluiten op een laptop met de aanwezige HDMI kabel. Heb je iets specifieks nodig voor jouw meeting? Neem dan even contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Tijdens de vergadering is er voor de deelnemers koffie (Nespresso machine) en thee beschikbaar in de keuken en ook staan er waterkannen. In de keuken is een koelkast en een magnetron dus je kunt zelf lunch meenemen of iets bestellen. Een lokale suggestie is Zing good Food of Delight Catering. Deze bedrijven staan los van PriOffice dus je dient zelf de bestelling te organiseren. Op slechts een paar minuten loopafstand zitten ook enkele afhaalzaken zoals de Subway, Dilek chicken (aanrader!) en Tostini.

Reserveren

Een vergaderruimte reserveer je minimaal 1 werkdag van tevoren en per dagdeel. Een dagdeel is een blok van 4 uur in de ochtend of de middag. Op verzoek kan het ook in de avond of in het weekend, maar dit is niet gegarandeerd. Tevens geldt op deze tijden een toeslag van 25%.

Een reservering maken doe je als volgt:

  • Stuur een mail naar [email protected]
  • Geef aan op welke PriOffice locatie je wilt vergaderen
  • Op welke datum + tijd
  • En met hoeveel personen

Je ontvangt vervolgens een bevestiging via email en we zorgen dat je een digitale sleutel ontvangt.

Toegang via de app

Alle locaties van PriOffice zijn onbemand, oftewel zonder receptie. Dat betekent dat je zelf naar binnen gaat via de EVVA Airkey app op je telefoon. Wij zorgen ervoor dat je toegang hebt op de tijden dat je hebt gereserveerd.

In Amsterdam II kun je iedere werkdag terecht tussen 08:00-19:00 uur.

Kosten

De hieronder vermelde kosten zijn per dagdeel, ongeacht of je die volledige 4 uur aanwezig bent of niet. Het bedrag is afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt aan de vergadering. Wanneer je bij PriOffice gevestigd bent en dus het Plus abonnement hebt, krijg je 25% korting op de standaard tarieven.

VERGADEREN (per dagdeel)STANDAARD-25% (met PLUS)
Spreekkamer 2/4 personen € 46,50€ 35,00
Vergaderruimte 5-7 personen€ 140,00€ 105,00
Vergaderruimte 8-10 personen€ 186,50€ 140,00

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief gebruik van Wifi of bedraad internet, onbeperkt koffie en/of thee en gebruik van diverse presentatiemiddelen, gedurende de reserveringsperiode.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Ben je er klaar voor en wil je vergaderen bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.