Vestigingsadres in Amsterdam

Let op: deze locatie is op ’t moment vol, dus vestigen op dit adres is niet mogelijk

Met een vestigingsadres in Amsterdam kun je zaken en privé scheiden. En je houdt jouw thuisadres privé, dus uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Wat de reden ook is, het is ons PriOffice-adres in Amsterdam dat bij de KvK bekend wordt.

Dat adres mag je vermelden op jouw website, briefpapier en andere communicatiemiddelen. Als klanten jouw adres Googlen vinden ze dan bovendien een representatief kantooradres in plaats van een woning. Andere bedrijven nemen je daardoor automatisch serieuzer. Verder is het natuurlijk een fijne plek waar je jouw bedrijf kunt laten groeien, waar je klanten kunt uitnodigen en met leveranciers kunt afspreken.

vestigingsadres

Eén vestigingsadres: op al onze locaties komen werken

Je schrijft je in op ons adres in Amsterdam. Daar ben je bovendien welkom om te flexwerken of te komen vergaderen.

Bovendien ben je welkom om te flexwerken of vergaderen op al onze andere locaties. Het maakt je ultiem flexibel, zodat je door heel Nederland kunt werken en met klanten of andere zakelijke relaties kunt afspreken.

Netjes volgens de regels van de Kamer van Koophandel

We werken bij PriOffice in nauw overleg met de Kamer van Koophandel en 100% volgens hun richtlijnen en regels. Jij voldoet netjes aan de voorwaarden, omdat we slechts een beperkt aantal ondernemers laten inschrijven op onze locaties.

Je sluit het PriOffice Plus-lidmaatschap af. Daarvan ontvang je de huurovereenkomst, die je kunt gebruiken om bij de KvK aan te tonen dat je een vestigingsadres huurt én dat je daar je werkzaamheden kunt uitvoeren. Jij voldoet helemaal aan de regels, dus je hoeft je nergens druk om te maken.

Kosten vestigingsadres Amsterdam

Maandelijks abonnement

  • PriOffice lidmaatschap: € 44,95
  • PriPost abonnement: € 5,95


Totaal: € 50,90

Eenmalige kosten

  • Administratiekosten: € 37,50

  • Borg: € 100,-

(over de borg wordt geen BTW gerekend)

Optionele kosten

Tip: wil je meerdere bedrijven vestigen bij PriOffice? We leggen je graag uit hoe dat werkt op deze pagina.

Jouw vestigingsadres aanpassen: zo doe je dat

Je ontvangt van ons een huurovereenkomst. Daarmee toon je aan bij de Kamer van Koophandel dat je bij ons een vestigingsadres huurt. Het adres aanpassen doe je op de website van de Kamer van Koophandel. Lees hier alvast hoe dat werkt.

Tip: gaat het om een vestigingsadres voor een nieuw bedrijf? Print de huurovereenkomst dan uit. Neem die mee naar de afspraak met de Kamer van Koophandel of de notaris.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.